Vyberte si zo širokej ponuky autokozmetiky!

Zaujímate sa o kvalitnú autokozmetiku? Vtom prípade ste na správnom mieste! Vďaka výrazne rozšírenej ponuky spoločnosti Vopi si môžete zaobstarať kvalitné prípravky za tie najlepšie ceny.

Leštěnka renovační NANOAkú autokozmetiku si teda môžete objednať? V našej ponuke, v prvom rade, nájdete leštidlá pre vaše auto. Na výber máte autoleštidlá s voskom, pre metalické laky, na chróm, s dlhodobým účinkom a pod. Určite tak v tejto širokej ponuke nájdete autoleštidlo, ktoré bude splňovať vaše predstavy. Veľmi praktické sú tiež jednorazové utierky s leštiacim voskom. Povrch, ktorý ošetríte týmito utierkami odpudzuje vodu! Balenie je veľmi praktické nakoľko je uzatvárateľné. S týmito prípravkami bude vaše auto vždy v plnom lesku!


Autošampon s voskem NANOEšte pred použitím leštidla by ste však mali svoj automobil umyť. K tomu sa vám budú perfektne hodiť autošampóny, ktoré rýchlo a dokonale odstránia všetky nečistoty z karosérie vášho auta.  Hodia sa aj k umývaniu plastových dielcov. A ak už chcete mať svoje auto dokonale čisté, tak nezabudnite ani na interiér.

 

 

Čistič čalounění NANONa Vopi.sk si môžete zakúpiť aj čističe pre čalúnenie, ktoré ho zbaví všetkých nečistôt a ostatných nevítaných hostí, ako sú napríklad roztoče. Aby ste čistenie svojho auta priviedli do dokonalosti, tak v našej ponuke nájdete aj obrúsky na palubnú dosku, čistiace prostriedky pre sklá, či nárazníky atď. Vaše auto bude opäť voňať ako nové. A aby svieža vôňa ostala čo najdlhšie, tak si objednajte aj kvalitné a dlhotrvajúce osviežovače vzduchu.

Rozmrazovač na oknaVšetkými vymenovanými produktmi autokozmetiky naša ponuka rozhodne nekončí. Určite oceníte funkčné rozmrazovače skiel, ktoré rozhodne využijete v zimných mesiacoch. Tie vám uľahčia odstraňovanie snehu a ľadu zo skiel. Zakúpiť si môžete aj odhrdzovač, penu na čistenie pneumatík alebo aj rozprašovače proti zahmlievaniu skiel. Ako sami vidíte, ponuka spoločnosti Vopi je skutočne široká. Presvedčte sa o tom na vlastné oči na https://www.vopi.sk/autokozmetika/. Vopi.sk sa snaží svojim zákazníkom priniesť len to najlepšie. Pre všetkých motoristov sú tu pripravené tiež skvelé ponuky autokobercov, autopoťahov a autodoplnkov.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: