Vopi vyrába autokoberce aj pre legendárnych veteránov

Každý majiteľ chce mať svoje auto v čo možná najlepšom stavu a tak o nej náležite pečuje. V starostlivosti o auto sú naprostými majstrami milovníci veteránov. Tí vedia, že len pravidelnou a dôkladnou starostlivosťou zajistia, že ich starý plechový miláčik bude vrnieť ako nový. 

9200 Tatra 613.jpg

Svojho veterána si môžete vymazliť nie len po technickej stránke, ale dôležitý je rovnako aj vzhľad. Mysleli ste si, že už neide vylepšiť jeho interiér? Opak je pravdou. Špecializujeme sa na predaj kvalitných autokobercov. Práve začiname ponúkať taktiež autokoberce pre všetky legendárne veterány. Máte v garáži napríklad Tatru 613 vyrobenú medzi rokmi 1974 – 1995? Z našej ponuky si rozhodne vyberiete!

9100 Pontiac_Trans_Am_1977.jpg

Rovnako legendárnym veteránom ako je Tatra 613, je i napríklad Pontiac Firebird. Tento vôz je skutočnou perlou pomedzi veteránmi a vy ho teraz môžete pozvednúť ešte o level vyššie kvalitnými a zcela originálnymi autokobercami. Vyberte si autokoberce podľa svojho vkusu. V ponúke najdete autokoberce z rôzných materiálov. Pre aké dalšie veterány nájdete špeciálne autokoberce v ponúke internetového obchodu Vopi? Radovať sa môžu napríklad majiteli vozu Maserati Quattroporte IV AM337, ktoré boli vyrobené medzi rokmi 1994 – 2001 alebo Ferrari F355 vyrobené medzi 1995 – 1999. Výber je skutočne široký a na svoje si príde každý milovník automobilových veteránov.

9001.jpg

Vopi.cz je partnerom všetkých milovníkov motorismu a snaží sa svoju ponúku neustále aktualizovať a rozširovať. V katalogu produktov nájdete kvalitné autokoberce aj autopotahy. Pre svojho veterána si môžete nechat ušiť napríklad aj autopotahy na mieru. Všetko budete mať sladené do posledného detailu! Pre starostlivosť o čistotu a lesk svojho vozu si môžete rovnako aj objednať aj kvalitnú autokosmetiku za tie najlepšie ceny na trhu. Objednávať môžete online a tovar vám bude doručený v najbližšom možnom termíne.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: