Úžasné detské koberce Hello Kitty

Pre tento týždeň sme pre všetkých nadšencov kreslenej postavičky Hello Kitty, ktorá sa stala doslova fenoménom poslednej doby, vybrali koberce s týmto skvelým motívom. Kto by nepoznal malé roztomilé mačiatko Hello Kitty? Koberec s týmto motívom je úžasným darčekom do každej detskej izby. Ak máte doma dievčatko, ktorej chcete kúpiť milý darček, ktorý ju zaručene poteší, ale neviete si dať rady čo kúpiť, tak sa pozrite na naše internetové stránky, kde vám ponúkame tieto úchvatné koberce.

Detský koberec Charmmy Kitty ButterflyNájdete tu niekoľko druhov kobercov a to nie len Hello Kitty. Vyberať si môžete z pestrej ponuky a z podobného žánru, ako je napríklad Charmmy Kitty Butterfly. Tento detský koberec sa hodí naozaj do každej detskej izby, ktorú obýva nejaká mladá slečna. Nielenže bude vaše dieťa nadšené z tohto koberca, ale získate tak aj perfektnú dekoráciu do detskej izby. Tento úžasný koberec je vyrobený zo stopercentného polypropylénu a okraje sú obšité chemlonom. 

 

Detský koberec Hello Kitty

Ako ďalšie vám ponúkame koberce už so zmieneným obrázkom Hello Kitty. Aj tieto koberce sa môžu pýšiť perfektným dizajnom a sú taktiež vyrobené slučkovým vlasom zo stopercentného polypropylénu a majú chemlonom obšité okraje tak, ako ostatné koberce. Všetky koberce vám ponúkame v niekoľkých rôznych veľkostiach. Prezrite si tieto skvelé kúsky a urobte radosť vašej mladej slečne.

Detský koberec Charmmy Kitty Pretty KittyVšetky nami ponúkané detské koberce, sú vyrobené v obľúbených detských motívoch, ktoré tak naše deti toľko milujú. Pre dnešný rok to je novinka, tak neváhajte a zaobstarajte svojim deťom niektorý z ponúkaných luxusných kobercov. Pozrite sa napríklad na detský koberec Charmmy Kitty Pretty Kitty. Toto roztomilé mačiatko sa stane kamarátkou vašej dcéry, ktorá pri nej bude vždy, keď sa bude hrať alebo zaspávať. Urobte svojej dcére radosť a uvidíte, že sa do nej hneď zamiluje.

 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: