Stierače Flat pre väčšinu vozidiel na slovenskom trhu

Keď sneží alebo prší a od kolies, z pred vami idúcich vozidiel, sa vám na skle usadzujú nečistoty, cez ktoré nevidíte, je nutné mať kvalitné stierače, ktoré si s tým poradia. My vám vo svojej ponuke prinášame výborné stierače Flat, ktoré majú perfektné vlastnosti. Vysoko kvalitný pružný člen plochého stierača totiž zaisťuje rovnomerný tlak grafitového britu v celej jeho dĺžke, čo zamedzuje rozmazávaniu nečistôt a vytváraniu pruhov. Za každých okolností tak budete mať perfektný výhľad na vozovku čo vám určite  prispeje k bezpečnej jazde. 

Stierače Flat Stierače Flat sa hodia pre všetky druhy vozidiel, nakoľko len niekoľko sád dokáže pokryť širokú škálu cca 350 najrozličnejších vozidiel.

Stierače Flat sa jednoducho inštalujú vďaka adaptérom pre rôzne zakončenie ramien stieračov. 

Stierače Flat pre väčšinu vozidiel na slovenskom trhuJednoduchý však bude aj ich výber. Každé balenie je označené písmenom a číslicou, a z prehľadnej tabuľky si na základe tohto údaju vyberiete tie správne stierače. Dĺžky stieračov a systém uchytenia na rameno stierača sú prispôsobené vybraným vozidlám, takže si vyberiete skutočne stierače, ktoré budú pasovať pre vaše vozidlo. V našej ponuke nájdete stierače vhodné pre množstvo vozidiel, preto vám ich tu nebudeme menovať. Navštívte naše stránky s tovarom a sami zistite, či vám ponúkame stierače aj pre vaše vozidlo. Tento fakt je však samozrejmosťou, pretože, ako už bolo povedané, stierače Flat sa hodia pre vyše 350 vozidiel.

 

Vyberte si z našej ponuky stieračov na mieru, ktoré sú priam nutné pre zimné počasie, kedy si musíte častejšie čistiť predné sklo, aby ste mohli bezpečne šoférovať. My vám ich navyše ponúkame za skvelé ceny, ktoré istotne oceníte. Získate tak kvalitné ploché stierače pre vodiča aj spolujazdca v jednom balení. Vymeňte svoje staré stierače za nové, ktoré sú omnoho účinnejšie. Prezrite si kompletnú tabuľku nami ponúkaných stieračov a vyberte si presne tie, ktoré potrebujete. Mať čistý výhľad je pri každej premávke doslova nutnosť! Stierače na mieru od nás vám to skutočne zabezpečia.

 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: