Ručne tkané kusové koberce

Patríte aj vy k obdivovateľom ručne tkaných kobercov? K popredným výrobcom nepochybne patria výrobcovia z Tuniska, hlavne z mesta Kaiouran. Toto mesto sa je vyhlásené ako pútnické miesto moslimov, ale je aj známe tradičnou ručnou výrobou kobercov. Koberce, ktoré pochádzajú odtiaľto, sú vo svete veľmi vyhľadávané kvôli ich nádherných vzorov a úžasnou farebnosťou. Právom teda môžu byť tunajší výrobcovia na svoje koberce hrdí.

Ručně tkané koberceAj v našich obchodoch sa dajú nájsť koberce, ktoré sú utkané ručne no ich cena je o niečo drahšia ako tomu je pri kobercoch, ktoré tkajú stroje. Avšak cena len odráža kvalitu, pretože každá ručná práca je kvalitnejšia.


Pre ich nádherný kolorit, vzory a neprehliadnuteľnú krásu sú tieto koberce naozajstnými skvostami, ktoré sa hodia do každej domácnosti. Vyrábajú sa v rôznych veľkostiach a je len na vás, pre ktorý sa rozhodnete. Nech už sa však rozhodnete pre akýkoľvek tvar a pre hocakú veľkosť jedno je isté, a to že  každý tento koberec dodá svojou charizmou priestoru kúzlo a neodolateľnosť.


Ručne tkané kusové koberce sú úplnými skvostami v každej domácnosti. Ak by ste radi aj vy vlastnili jeden takýto skvelý kusový koberec, tak neváhajte a prezrite si ponuku spoločnosti Vopi a vyberte si z jej úžasného repertoáru. Táto firma je tu len pre vás so svojou ponukou originálne ručne tkaných kusových kobercov.


Túžite po určitej konkrétnej farbe? Na internetových stránkach zaručene nájdete to, čo hľadáte. Vyberte si z množstva krásnych farieb a prineste si do svojho domova to pravé kúzlo orientu. Jeho mäkké farby krásne preteplia a jasné vzory presvietia váš domov. Veď pri týchto výrobkoch stopercentne platí, že čo kus to originál.


Už ste si z našej bohatej ponuky vybrali? Neváhajte a urobte tak. Položte si kúsok orientu k vám domov na podlahu. Nechajte sa pri pohľade na neho unášať tisícimi predstavami. Buďte nachvíľku napríklad orientálnou tanečnicou, ktorá svojimi ľahkými tanečnými krokmi uvádza do tranzu nejakého sultána.

 

Ručně tkané koberce Ručně tkané koberce

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: