Ochranné lišty na dvere automobilu

Opäť rozširujeme svoju ponuku. V našej ponuke už nájdete aj ďalšie skvelé autodoplnky, ktoré sa vám istotne budú hodiť. Konkrétne to sú ochranné lišty, ktoré chránia dvere vášho auta. Každému sa raz za čas stane, že zaparkuje príliš blízko k druhému autu, alebo aj k stene, než by práve chcel. 

Ochranná boční lišta dveří

Potom vzniká problém ako otvoriť dvere bez toho, aby ste ich oškreli a zničili si lak.Práve pre tieto situácie sú ideálne ochranné bočné lišty, ktoré vám my prinášame. Je to jednoduchý doplnok, ktorý ochráni lak pred oškretím. Prezrite si našu vynovenú ponuku a v kategórii autodoplnky nájdete aj tieto skvelé výrobky. Zoznam jednotlivých značiek, na ktoré vám ponúkame ochranné lišty, je zoradený abecedne, čo vám uľahčí ich výber. Lišty sú totiž vyrábané presne podľa jednotlivých typov vozidiel.

V našej ponuke nájdete pri každom type líšt popis, ktorý obsahuje základné informácie. Dočítate sa tu napríklad koľko líšt obsahuje jedno balenie, ale tiež aj normy podľa ktorých boli lišty vyrobené. Výhodou je, že lišty neobsahujú kovovú výstuž, takže určite nezačnú korodovať. Na auto mobil sa pripevňujú pomerne jednoducho, aj keď je nutná dôsledná presnosť. V pribalenom návode na ich montáž sa presne dočítate, ako ich treba pripevňovať na dvere auta, aby ste zabránili nesprávnemu prilepeniu. Lišty sú totiž vybavené silným lepidlom, ktoré je veľmi pevné. Nesprávne alebo krivé nalepenie lišty tak môže viesť k zlej priliehavosti ku karosérii.

Bočná ochranná lišta

Skutočne sa musí jednať o precíznu inštaláciu, ktorá musí vyjsť na prvý pokus, nakoľko následné pokusy o odlepenie môžu zničiť povrch dvier. Pri správnom nalepení je nutné ešte lišty poriadne pritlačiť k dverám a to hlavne tam kde je lepiaca páska. Spomínaný návod vám zašleme priamo v balení, no dostanete ešte aj praktické odmasťovacie utierky, ktorými povrch dvier pred inštaláciou dokonale odmastíte od nečistôt. Prezrite si teda našu novú ponuku a vyberte si aj vy kvalitné ochranné lišty, vďaka ktorým sa nemusíte strachovať, že si zničíte dvere. Ponúkame vám ich za skvelé ceny, no pri výbere nezabudnite, že každé auto je inak tvarované, takže lišty sú určené pre konkrétne vozidlo.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: