Novinka v našej ponuke: loketná opierka Armster Stand

Často cestujete a chcete si tak vo svojom autu urobiť čo najväčšie pohodlie? Prinášame  vám skvelú novinku, vďaka ktorej bude vaše cestovanie ešte pohodlnejšie než inokedy.

Loketná opierka Armster StandV našej ponuke nájdete modernú loketnú opierku Amster Stand, ktorá je vyrobená na mieru pre Vaše vozidlo. Táto loketná opierka je vybavená kĺbom pre pohodlné odklápanie. Vo vnútri loketnej opierky Amster Stand je naviac praktický úložný priestor, kam môžete odložiť napríklad papier, prepisovačku, žuvačky či iné drobnosti, ktoré na cestách využijete. Loketná opierka Amster Stand vyniká klasickým a zároveň luxusným designom. Skvelo sa bude hodiť do každého vozu. Tuto loketnú opierku naviac práve teraz ponúkame za jedinečnou zavádzajúci cenu.

Loketná opierka Armster II Ak vám tento typ loketnej opierky nebude vyhovovať, môžete si prehliadnuť aj ďalšie loketné opierky, ktoré máme v našej ponuke. Ďalej ponúkame loketnú opierku Amster II. Tato loketná opierka vyniká svojim unikátnym moderným designom, ktorý sa skvelo hodí do každého auta. Vybrať si naviac môžete hneď z dvoch variant – čierneho a strieborného prevedenia. Loketnú opierku tak môžete sladiť s interiérom svojho vozu. Loketná opierka Amster II má odsúvateľné polstrované vieko. Vo vnútri samozrejme nechybí praktický úložný priestor. Súčasťou tejto loketné opierky je takisto aj držiak na písacie potreby a mincovník. Loketná opierka Amster II je také opatrená výnimateľnou opaskovou brašnou.

Loketná opierka klasickáV našej ponuke nechýba ani klasická loketná opierka, ktorá patrí medzi tie najpredávanejšie. Povrch tejto loketné opierky imituje čiernu kožu a vo vnútri je opierka potiahnutá textilným fleecovým materiálom. Táto loketná opierka sa hodí do každého vozu a jej inštalácia je veľmi jednoduchá. Nezaberie vám viac, ako pár minút. Aj táto opierka ponuka dostatok úložného priestoru pre všetko, čo na cestách potrebujete. Vyberte si z našej ponuky svoju loketnú opierku a užite si pohodlnejšie cestovanie.

 

 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: