Nové látky pre autopoťahy na mieru

Spoločnosť Vopi vám na svojich stránkach ponúka množstvo kvalitných autopoťahov, ktoré sú šité podľa presných strihov. Teraz vám však prinášame nové luxusné autopoťahy na mieru, ktoré sú vyrobené z nového materiálu Alcantara. Jedná sa o veľmi kvalitný materiál, ktorý dodá vášmu autu nezameniteľný charakter.

Autopotahy na míru Unique redZaobstarajte si napríklad autopoťahy Vittoria beige a tešte sa z luxusného interiéru aj vy. Tieto fantastické autopoťahy sú vyrobené už zo zmieneného kvalitného materiálu Alcantara, pre ešte väčšie pohodlie sú laminované molitanom a navyše sú vyrobené v kombinácii s Eko kožou. Vďaka kombinácii týchto skvelých materiálov sú autopoťahy Vittoria veľmi príjemné na dotyk, nádherne jemné a luxusne vyzerajúce, čo očarí skutočne každého.

Autopoťahy Vittoria orangeJedná sa o poťahy, ktoré sú pre celé auto a to aj vrátane opierky hlavy. Navyše si ich môžete vybrať v akomkoľvek prevedení, pretože spoločnosť Vopi, ktorá už dlhé roky vyrába kvalitné autopoťahy na mieru, vám prináša poťahy do auta z veľmi kvalitného materiálu Alcantara a to hneď v niekoľkých farebných prevedeniach. Už spomínané poťahy Vittoria beige sú napríklad veľmi štýlové, pretože čierna Eko koža je doplnená príjemnou béžovou, ktorá je v oblasti chrbta a sedu. Ak chcete o niečo výraznejší interiér, tak si vyberte inú kombináciu, ako napríklad Vittoria orange, kde už sám názov napovedá, že sa jedná o oranžové prevedenie.

Autopoťáhy na mieru Unique beige

Možností je skutočne veľa. Stačí sa len pozrieť na naše stránky, kde v sekcii autopoťahy na mieru nájdete tieto kvalitné autopoťahy, ktoré vám bude každý závidieť. Ak nechcete sedadlá s koženým vzhľadom, vyberte si napríklad nami ponúkané autopoťahy radu Unique, ktoré sú celé vyrobené z perfektného materiálu Alcantara. Opäť sú pre lepšie pohodlie laminované molitanom a my vám ich prinášame v štyroch krásnych farbách – Unique grey, beige, black, blue. Vy sami si prezrite našu ponuku autopoťahov na mieru a vyberte si presne tie autopoťahy, ktoré sa vám budú najviac páčiť!

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: