Poťahy na vankúše - nová kolekcia vankúšov Dutch Decor jeseň 2011

Je tu nová kolekcia vankúšov a poťahov na vankúše pre všetkých, ktorí si chcú skrášliť a oživiť svoj dom alebo byt. Na internetových stránkach spoločnosti Vopi, ktorá sa zaoberá výrobkami do každého interiéru, máte skvelý výber vankúšikov z kolekcie Dutch Decor jeseň 2011. Tieto skvelé produkty sú určené pre jesenné vylepšenie interiérov.

vankúšik fialový Tossa

V ponuke nájdete niekoľko typov a farebných prevedení vankúšikov, ktoré sa dokonale hodia do každého jedného interiéru. Skúste sa pohrať s farbami a rozjasniť si tak svoju obývačku alebo odpočinkový kút týmito skvelými dekoračnými výrobkami. Rozhodnite sa napríklad pre vankúšik rúžový "Tossa", ktorý sa dodáva vo veľkosti 45 x 45 centimetrov. Máte možnosť si zakúpiť len obliečku na vankúš, alebo obliečku aj s náplňou.
vankúšik fialový Salou V prípade, ak nemáte radi ružovú farbu alebo by ste len chceli trošku farebne kombinovať, nie je to žiadny problém. Na našich internetových stránkach nájdete vankúše v desiatich rôznych odtieňov. Stačí len zapojiť fantáziu a vybrať si také farebné odtiene, ktoré sa budú skvelo hodiť do vášho interiéru a pritom rozžiaria celý byt. Odporúčame vám vankúšik fialový "Salou", ktorý ak skombinujete s variantom Tossa vznikne veľmi jemná a dokonale romantická súhra farieb.

Polštářek hnědý Toledo Polštářek zelený Venezuela

Ak máte radi iné odtiene, tak nemusíte byť vôbec smutní. Ako už bolo povedané, farebných odtieňov je desať, takže vám nič nebráni popustiť uzdu vašej fantázie a objednať si mnohofarebnú plejádu vankúšikov. Skúste napríklad skombinovať vankúšik hnedý "Toledo" s vankúšikom zeleným "Venezuela". Kombinovať sa nebojte, veď každá farba prežiari váš interiér a napovie aj niečo o svojom majiteľovi.

 

A keď si k tomu ešte pripočítate to skvelé pohodlie, tak sa doslova do týchto perfektných vankúšikov zamilujete. Pozrite sa teda na náš web a vyberte si vankúšiky, ktoré vás hneď na prvý pohľad okúzlia. Ich cena je naozaj priaznivá a ich dizajn nenechá nikoho na pochybách, že sa jedná o kvalitný doplnok vašej domácnosti.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: