Nové Eko gumené rohože

Tento týždeň vám ponúkame naše nové a veľmi šikovné eko rohože, ktoré sa vyznačujú originálnym plastickým vzhľadom. Ich naozaj zaujímavý vzhľad musí nadchnúť a zaujať každého už na prvý pohľad. Ako už názov napovedá, spôsob výroby je rovnaký, aký bol už veľakrát a kvalita je opäť na prvom mieste. Jedná sa totiž o recykláciu pneumatík a PET fliaš. Tento spôsob výroby zaisťuje jednoduchú údržbu rohoží a dlhú životnosť.

Rohožka Pebble beach beige

Ak si chcete aj vy zaobstarať túto skvelú rohož, ktorá sa hodí ku každým dverám, tak si vyberte z našej širokej ponuky, ktorú sme pre vás pripravili. Napríklad rohožka Pebble Beach beige nenechá nikoho na pochybách. Jedná sa o originálny predmet, ktorého dizajn je vskutku jedinečný. Materiál, z ktorého je táto "kamenná" rohož vyrobená, je stopercentná guma a jej rozmery sú 46x76x1 centimeter na výšku. Táto skvelá rohož je určená na vonkajšie použitie.


Rohožka Alpine WoodĎalšou vynikajúcou rohožkou je Alpine wood. Opäť sa jedná o gumovú rohož, ktorá je vyrobená z recyklovaných pneumatík a PET fliaš. Má veľa spoločného s ostatnými rohožkami, avšak rozdiel je v potlači. Tak, ako predošlá rohož pripomínala kamennú podlahu, tak táto predstavuje doslova unikátnu kováčsku prácu. Ako inak, jedná sa o eko rohožku, ktorá svojím úžasný dizajnom upúta úplne každého návštevníka. Táto "kováčska" rohož má rozmery 46x76x1 centimeter na výšku.


Aj vám sa zapáčili predchádzajúce rohože a máte o ne záujem? V tom prípade si vyberte z nášho internetového obchodu, kde máte na výber rohože prevedené v niekoľkých farebných odtieňoch, veľkostiach a tvaroch. Každá z nich je vysoko kvalitná a luxusná rohož, ktorej úloha nie je len slúžiť ako rohožka pred vašimi dvermi, ale hlavne má slúžiť ako perfektná dekorácia, ktorú vám bude každý závidieť. Buďte prvý, kto bude mať pred svojimi dvermi originálnu a hlavne eko rohož.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: