Nová kolekcia detských kusových kobercov - jeseň 2012

Detské izby musia jednoznačne zdobiť nádherné detské motívy. Tie nájdete vyobrazené aj na detských kobercoch, ktoré sú ideálne pre všetky deti. Deti totiž milujú hravosť a pestrosť farieb, a presne to je hlavným motívom každého detského koberca.


Kusové koberce Kids Planet
Dětský koberec Kids Planet

My sme pre vás rozšírili svoju ponuku o ďalšie skvelé detské koberce. Jedná sa o koberce Kids Planet. Tieto kusové koberce sú novinkou medzi detskými kobercami. Kusové koberce Kids Planet zobrazujú rôzne motívy, ktoré sa určite zapáčia aj vášmu dieťaťu. Ich rozmery sú 100 x 150 centimetrov, takže sa pohodlne zmestia aj do menšej detskej izby. Dovoľte, aby si vaše deti rozvíjali svoju predstavivosť a aby boli vždy plné života! Vyberte im z našej rozšírenej ponuky kvalitné detské koberce Kids Planet, ktoré hrajú farebnosťou. 

Ak má vaše dieťa napríklad rado zvieratká, tak mu zaobstarajte tento detský koberec v prevedení so žirafou. Okrem zvieratka máte na výber aj motív lietadla, čo deti takisto veľmi milujú. Krátky vlas, ktorý je len 8 milimetrov, sa bude navyše jednoducho udržovať. Rovnako tak je to aj s ďalšími skvelými detskými kobercami, ktoré majú názov Galaxy Kids. Aj tie sa totiž vyznačujú 8 milimetrov dlhým vlasom a rovnako tak sú vyrobené zo stopercentného polypropylénu.

 

 

Detské koberce Galaxy Kids

Detské koberce Galaxy Kids

Ďalšie čo majú spoločné kusové koberce Galaxy Kids s kobercami Kids Planet je ich nádherná farebnosť. Výrobca týchto kobercov vsadil na overené zvieracie motívy, ktoré má rado každé dieťa. V našej ponuke tak nájdete detské koberce, na ktorých je vyobrazená napríklad zebra alebo žirafa, či opica a mnoho ďalších obľúbených zvieratiek. Urobte svojím deťom radosť a vyberte im z našej širokej ponuky taký detský koberec, ktorý si ihneď zamilujú. Rozmery kobercov Galaxy Kids sú rovných 120 x 170 centimetrov. My vám tieto skvelé koberce, ktoré môžu zdobiť podlahy alebo aj steny detskej izby, ponúkame za výborné ceny. Jedná sa totiž o veľmi kvalitné detské koberce, ktoré sú vyhotovené v prepracovaných motívoch. Stačí si len vybrať!

 

 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: