Kusové koberce Istanbul Shaggy

Spoločnosť Vopi vám opäť prináša skutočne zaujímavú novinku vo svete kobercov. Tento kusový koberec si istotne zamilujete a jeho nevšedný dizajn vám budú všetci závidieť. 

 

Kusový koberec Istanbul je totiž luxusný koberec, ktorý je vyrobený z kvalitného materiálu Shaggy. Veľmi hustý a až päťdesiat milimetrov vysoký vlas vám poskytne hebkosť pri každom kroku. Koberec Istanbul vás zaujme už pri prvom pohľade a to pre jeho zaujímavé zostrihnutie vlasu. Práve toto unikátne zostrihnutie vytvára veľmi pútavý 3D reliéf, ktorý tento kusový koberec odlišuje od ostatných.

Kusový koberec Istanbul

Nevšedný 3D reliéf dodá celému interiéru neskutočný moderný dizajn. V kombinácii so starostlivo vybranými farebnými odtieňmi, tak budete mať k dispozícii skutočne perfektný bytový doplnok, ktorý jednoznačne patrí do každého moderného interiéru. My vám jednoducho ponúkame kvalitný moderný kusový koberec a to za skvelé ceny.

Kusový koberec Istanbul Shaggy black s3640Kusový koberec Istanbul Shaggy brown s3650Prezrite si našu ponuku a vyberte si koberec, ktorý sa vám bude páčiť. Vyberte si napríklad kusový koberec Istanbul Shaggy Black S3640 a tešte sa z čierno-šedého koberca, ktorý sa perfektne hodí do bledých interiérov. V našej ponuke však nájdete aj iné prevedenia. Ponúkame vám totiž kusové koberce Istanbul Shaggy v rozličných štýloch a samozrejme aj v rôznych veľkostných prevedeniach. Na výber tak máte tri veľkosti týchto jedinečných kobercov a to 80 x 150, 120 x 170 a 140 x 200 centimetrov. Ako vidíte vyberie si skutočne každý!

Jak vidíte, vybere si skutečně každý. Je jen na vás, jak velký by měl být váš nový moderní koberec. Ať už se rozhodnete pro jakékoliv provedení, vždy se jedná o velmi kvalitní kusový koberec, který je vhodný jako skvělý doplněk pro hezké bydlení.

 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: