Kúpeľňové predložky Rasta

Pre tento týždeň sme zaradili do našej ponuky kúpeľňové predložky. Tie sú určené do naozaj každej kúpeľne. Prezrite si našu ponuku, kde máte na výber z niekoľkých farebných prevedení. Pre svoje estetické a praktické vlastnosti sú priam nenahraditeľným doplnkom. Svojou prítomnosťou vám zútulnia celú kúpeľňu. Materiál, z ktorých sú vyrobené, je príjemný a hebký, takže si ich určite zamilujete.

Kúpeľňové predložky Rasta

Nami ponúkané predložky sú vyrobené len z kvalitných materiálov, ktoré perfektne sajú vodu a veľmi rýchlo schnú. Kúpeľňové predložky Rasta Micro sa vyrábajú z mikrovlákna a v niekoľkých farebných variáciách. Uvádza sa, že vďaka svojím skvelým vlastnostiam toto vlákno dokáže sať vodu až o päťdesiat percent viac ako je to u klasického mikrovlákna.

Kúpeľňové predložky Rasta Micro sú z osemdesiatich percent z bavlny a z dvadsiatich percent z mikrovlákna. Ich veľkosť 50 x 80 centimetrov je optimálna, a preto sa hodia ku každej vani alebo sprchovaciemu kútu. Pretože vo väčšine kúpeľní je dlažba, tak aby sa zabránilo kĺzaniu po povrchu, tak podklad predložky je vinylový. Tieto predložky sú určené priamo pre takéto prípady, pretože poskytujú mäkké došliapnutie a zabraňujú prenikaniu chladu. 

Kúpeĺňové predložky Rasta NewĎalšími a veľmi kvalitnými výrobkami sú rohože do kúpeľne Rasta New. Aj tieto rohože sú vyrobené z rovnakého kvalitného materiálu, ktorý výborne saje vodu a veľmi dlho udržuje pocit sucha. Vďaka týmto vlastnostiam sa pozná naozaj kvalitná  kúpeľňová rohož, ktorou bezpochyby Rasta New je. Ponúkame vám ju celkom v šiestich farebných prevedeniach.

Alebo sa pozrite na ďalšie skvelé produkty v našej ponuke. Veľmi moderný bytový doplnok sú rohože Rasta. Sú vyrobené zo stopercentnej bavlny a sú určené do akejkoľvek izby v dome. Najčastejšie sa však tieto kúpeľňové predložky používajú v kúpeľniach alebo na toaletách. Aj tieto rohože sa vyrábajú v rôznych farebných odtieňoch. Prezrite si našu kompletnú ponuku, a vyberte si zo širokej ponuky kvalitných rohožiek.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: