Detský koberec Hello Kitty - krásny vianočný darček

Ktoré dieťa by nepoznalo roztomilú bielu mačičku, Hello Kitty, ktorá sa preslávila po celom svete? Ak aj vaše deti milujú túto postavičku, tak neváhajte a prezrite si naše internetové stránky. V našej širokej ponuke sú detské koberce, ktoré zobrazujú práve toto hravé a milé mačiatko. Tieto koberce sa hodia do každej detskej izby a uvidíte, že vaše deti budú doslova žiariť šťastím, keď im jeden zaobstaráte. Izba tak získa navyše atraktívny a hravý vzhľad, ktorý je v detskej izbe veľmi potrebný.


Hello Kitty kurhNapríklad detský koberec Hello Kitty kruh sa predáva v dvoch veľkostiach, a teda v priemeroch 50 a 80 centimetrov. U nás ich máte za úplne skvelé a jedinečné ceny. Materiál, z ktorých sú koberce vyrobené, je nylon a po obvode sú lemované chemlonom. Záleží iba na fantázii vašich detí a vás, kde ich umiestnite, pretože sa hodia jak na zem ako koberec, tak aj ako dekorácia. 

Hello Kitty heartAk sa vám kruhový tvar nepáči, tak nezúfajte. Pozrite sa na našu ponuku, kde nájdete detské koberce Hello Kitty heart. Samotný anglický názov prezradzuje, že sa jedná o koberec v tvare srdca. Tieto koberce sú v rozmeroch 50 x 80 centimetrov a 60x 90 centimetrov. Sami sa rozhodnite, ktorým kobercom dáte prednosť, a ktoré vyberiete svojim deťom. Pozrite si našu ponuku a urobte radosť svojim najbližším.

Koberec Hello Kitty bicycle

Detský koberec Hello Kitty bicykle je ďalší z našej ponuky. Tento výborný  a veľmi roztomilý koberec sa vyrába v taktiež rozmeroch 50 x 80 a 60 x 90 centimetrov. Nejedno dieťa sa do nich zamiluje hneď na prvý pohľad a to platí aj o dospelých. K atraktívnosti im prispieva aj fantastická cena, takže ostáva už len jedno, a to vybrať si ten správny tvar, ktorý sa vám bude najviac páčiť. 

Jedná sa skutočne o perfektný doplnok, ktorý urobí radosť každému dieťaťu, či už sa ho rozhodnete zavesiť na stenu alebo položiť na zem. Najkrajšie sviatky roka sa už blížia nezávratnou rýchlosťou a vy tak môžete vybrať pre vaše deti vskutku originálny darček, ktorý ich skutočne poteší. 

 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: