Detské koberce Smiley

Keďže našim cieľom je svojím klientom ponúkať len kvalitný tovar a krásny sortiment, ktorý poteší nejednu detskú dušu, chceme vám predstaviť ponuku detských kobercov, ktoré sa svojim dizajnom zapáčia nie len deťom, ale aj ich rodičom. Vyberte si ch podľa vašej potreby. Naša spoločnosť sa vždy snaží vyhovieť stopercentne všetkým požiadavkám zákazníka. 

Dětský koberec SmileyV našej ponuke nájdete rôzne rozprávkové motívy, farebné a vzorové prevedenia a dizajny, vďaka ktorým spríjemníte celkový vzhľad detskej izby natoľko, že z nej deti nebudú chcieť ani vyjsť von. V súčasnej dobe na náš trh prinášame novinku - detské koberce Smiley. Môžete si ich zaobstarať v niekoľkých veľkostiach, takže si ten správny koberec nájde skutočne aj ten najnáročnejší zákazník. Okrem klasických motívov vám samozrejme ponúkame aj moderné rozprávkové motívy, ako sú autá a pod.

Dětský koberec Cars 77 World of cars blueNaše detské koberce podporujú detskú fantáziu a myslenie a sú ideálnou pomôckou pre hranie sa vašich detí na podlahe. Vďaka skvelej izolácii zabraňujú prechladnutiu, nakoľko sú vyrobené z kvalitných materiálov, vďaka ktorým máte skutočnú istotu, že bude vaše dieťa dostatočne chránené a úplne v poriadku. Napríklad koberec Cars 77 Worldofcars blue je nádherný koberec, hodiaci sa pre všetkých chlapcov. Skvelý dizajn vhodne doplní detskú izbu a deti z neho budú mať neuveriteľnú radosť. Navyše, vďaka nemu zabezpečíte ochranu detí pred tvrdou podlahou, čo je v detskej izbe skutočne nutné. Na sklade máme tento druh koberca v štyroch rôznych veľkostiach, z ktorých si môžete ihneď vybrať.

Dětský růžový koberec Hello KittyAj pre dievčenské izby máme krásne koberce, ktoré vám z nášho sortimentu rozhodne odporúčame. Každá malá princezná sa bude nádherne cítiť v izbe, ktorej dominuje pôvabný, do ružova ladený koberec Hello Kitty. Opäť si môžete vyberať z rôznych veľkostí. Je vyrobený zo stopercentného nylonu, takže sa môžete z našej strany spoľahnúť na skutočnú kvalitu. Prezrite si kompletnú ponuku našich kobercov, ktorú nájdete na našich internetových stránkach a vyberte si presne taký koberec, ktorý bude pre vašu domácnosť a hlavne pre detskú izbu úplne dokonalý. Zaistíme vašu stopercentnú spokojnosť a spokojnosť vašich detí, ktoré sa budú vo svojej izbe cítiť skutočne dobre a pohodlne. Naše koberce sú všestranné a pýšia sa výbornou kvalitou, čo potvrdzujú stovky spokojných zákazníkov, ktorých naša firma obstaráva. Buďte aj vy moderní a zariaďte si svoj byt v populárnom, ale zároveň tiež v príjemnom a pohodlnom štýle.

 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: