Človeče nehnevaj sa-hra na koberci

Milujete strávené chvíľky so svojimi známymi alebo rodinou pri hraní rôznych spoločenských hrách? Potom vám ponúkame novinku, ktorá vás rozhodne poteší. Jedná sa o spoločenskú hru Človeče nehnevaj sa, ktorú vám prinášame priamo na kvalitnom koberci. Kto by tú hru nepoznal? Veď má za sebou dlhú minulosť, avšak za ten dlhý čas prešla rôznymi zmenami a vylepšeniami.

Človeče nehnevaj saAk aj vy máte radi túto príjemnú hru, zahrajte sa ju priamo na koberci. Pozrite sa na našu úžasnú ponuku a zaobstarajte si ju k vám domov, napríklad vo forme darčeka, ktorý si dáte pod vianočný stromček. V prvom rade zažijete s touto hrou množstvo krásnych zážitkov a koberec so spoločenskou hrou je nádhernou dekoráciou na každú podlahu. Táto hra sa hodí pri rôznych príležitostiach a zábavách ako je napríklad Silvester. Uvidíte, že s ním zažijete množstvo zábavných zážitkov so svojimi blízkymi, na ktoré budete vždy radi spomínať.

Tento skvelý detský koberec Človeče nehnevaj sa nie je určený len deťom, ale aj dospelým. Vyrába sa v rozmeroch 92 x 92 centimetrov a jeho súčasťou sú samozrejme aj hracie pomôcky, ako sú drevené figúrky a kocky. Aby ste sa pri hre nehádali, tak vám k tomu ešte pribalíme pravidlá ako pri každej klasickej hre. Obrovská výhoda spočíva v tom, že si k nej môže prisadnúť omnoho viac ľudí, ako k obyčajnému stolu, kde nie je až tak veľa miesta. Človeče nehnevaj sa je veľmi populárna hra, takže táto výhoda je priam super.

Hra Člověče nezlob se na koberciAk máte záujem o túto jednoduchú a pritom zábavnú hru, ktorá vám spríjemní napríklad dlhé zimné večery, tak neváhajte a pozrite si ponuku našich webových stránok, kde máte možnosť si objednať tieto skvelé koberce. Uvidíte, že sa jedná o kvalitný darček nelen pod stromček pre každého člena vašej rodiny. A až sa pri hre budete rozčuľovať, ak vám niekto vyhodí vašu figúrky z hry von, tak si spomeňte na samotný názov. Veď je to hra, ktorá má prinášať predovšetkým radosť a nie hádky.

úpte si preto Človeče nehnevaj sa, hru na koberci, ktorá je plná zábavy a zapojte do hry celú vašu rodinu, s ktorou tak prežijete ďalšie krásne chvíle. 

 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: