Béžové gumové autokoberce

Máte interiér svojho automobilu ladený do bledej farby a chcete si zaobstarať nové autokoberce, ktoré by boli taktiež bledé? V našej ponuke teraz nájdete presné béžové autokoberce, ktoré vás istotne potešia. 

Béžové gumové autokoberceTieto autokoberce vám ponúkame v gumovom prevedení, takže ich čistenie bude skutočne veľmi jednoduché. Stačí ich totiž vybrať z auta a všetku nečistotu z nich vyklepať. V našej ponuke nájdete béžové gumové autokoberce pre akýkoľvek automobil. Hodia sa aj pre luxusnejšie interiéry, pretože ich béžový vzhľad je úžasný. Navyše sú po obvode olemované lemovkou, čo opäť prispieva ku kvalite. Ako býva u gumových autokobercoch zvykom, ich vzhľad je plastický, takže zachytia aj väčšiu nečistotu a kamienky. 

Detail gumové autokoberce béžové

Prezrite si podrobne našu ponuku béžových autokobercov. Nájdete tu totiž fotogalériu, kde je jasne vidno ich celkový vzhľad. Fotky sú samozrejme rovnaké pri každom type automobilu, takže neodpovedajú presnému tvarovaniu konkrétneho typu vozidla. My vám ich však dodáme v skutočne presnom prevedení, ktoré bude na mieru vami vybraného automobilu. Vopi.sk Vám béžové gumové autokoberce ponúká ako sadu do celého automobilu, no aj napriek tomu vám ich prinášame za skutočne rozumnú cenu. Vytvorte si príjemné prostredie aj pri šoférovaní vášho auta. S našimi béžovými autkobercami sa vám to podarí docieliť veľmi jednoducho! Stačí si len vybrať.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: