Autopoťahy na mieru pre bezpečnejšiu jazdu

Motoristi pozor! Na trhu sa objavili takzvané bezpečnostné autopoťahy, ktoré sú ušité priamo na mieru. Už ste o nich počuli? Táto novinka, ktorá sa objavila na našom trhu sa hodí do každého auta a môžete si ju kúpiť u Vopi.sk. A o čo sa vlastne jedná?

Bezpečnostné autopoťahy na mieruBezpečnostné autopoťahy sa šijú presne na mieru a je to naozaj to najlepšie, čo môžete pre svoju bezpečnosť urobiť. Vďaka ušitia na mieru perfektne kopírujú sedadlá akéhokoľvek typu vozidla, bez rozdielu či ide o osobné alebo úžitkové autá. Poťahy sú spravidla ušité celé z látky a v databáze ich strihov nájdeme okrem tých bežných typov vozidiel aj strihy na nie až tak obvyklé autá.

Vďaka vývojovému stredisku firmy, ktorá má na starosti doplňovanie strihov na autá práve uvedené na trh, sa táto databáza stále rozširuje a doplňuje. Starajú sa aj o to, aby tieto autopoťahy boli ušité v tej najlepšej kvalite. Vyznačujú sa skvelým dizajnom a na dotyk sú veľmi príjemné. Ak si tiež zvolíte tú správnu farbu alebo potlač, tak máte zaručený naozaj komfortný vzhľad vášho automobilu.

V ponuke Vopi.sk sú aj univerzálne autopoťahy. Získate ich za cenu, ktorá je veľmi prijateľná a sú určené hlavne na vozidlá, ktoré sú sériovo vyrábané. Vzory a materiály používané k ich výrobe takisto zaručujú moderný vzhľad a dizajn. Typovo sa dajú tieto poťahy rozdeliť na autotričká, super univerzálne autopoťahy so zipsami, univerzálne autopoťahy určené na delenie zadných sedadiel a mnoho ďalších, takže si zaručene vyberie každý milovník kvalitných výrobkov.

Prejdite si webové stránky obchodu Vopi.sk a sami si vyberte také bezpečné poťahy na mieru, ktoré vám budú vyhovovať pre svoje rozmery a typ vášho auta, ale aj pre svoj naozaj výborný dizajn. Tieto služby sú predsa určené pre vás.

 

Univerzální autopotahy Univerzální autopotahy Univerzální autopotahy Univerzální autopotahy Univerzální autopotahy 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: