Vopi.sk rozširuje svoju ponuku tovaru!

V predvianočnom období vám prinášame novú a rozšírenú ponuku nášho tovaru! Nové produkty sa skvelo hodia ako darček k Vianociam pre maminu, ocina a deti. Presvedčte sa o tom sami!

Nášlapy na schodech BerlinNášlapy na schody PraguePre útulnejší domov sme ako novinku zaradili do našej ponuky koberce na schody Berlin. Na výber je niekoľko farebných prevedení (béžový, svetlo alebo tmavo béžový a smotanový koberec) a tieto koberce sa hodia do každého interiéru. Zútulnia vaše schodisko a navyše vás ochránia pred prípadným pošmyknutím sa. Nášlapy na schody Berlin je ponúkaný v rozmeroch 28x65 cm. Tento koberec je vyrobený z kvalitného materiálu. Ako nové u nás nájdete aj nášlapy na schody Prague, ktoré majú rovnakú funkciu ako koberec na schody Berlin. Nášlapy vám však ponúkame v širšej škále farebných prevedení (modrá, béžová, červená a antracitová). Nášlapy na schody Prague tiež ochránia vaše schody pred opotrebovaním. Tieto koberce a nášlapy ocení ako darček každá domáca pani.


Potah sedadla masážní s magnetyHnědý plyšový tygrPre ocinov vám zase ponúkame nové masážne poťahy a sedadlá s magnetmi. Tieto skvelé poťahy sa hodia pre všetkých, ktorí trávia množstvo času za volantom svojho auta. Zabraňujú bolestiam chrbta, takže vaša chrbtica bude po dlhých hodinách v aute príjemne uvoľnená. Masážny poťah ocení každý, kto má rád skvelé pohodlie na dlhých cestách.

Deti ocenia krásne plyšové tigre, ktoré sme tiež zaradili do našej ponuky ako novinku. Na výber sú dve farebné prevedenia – tiger biely a tiger hnedý. Tigra môžete položiť ako dekoráciu na podlahu každej detskej izby. Telo tigra sa dá aj naplniť, takže ho vaše deti môžu využívať aj ako skvelý vankúš. Tento plyšový tiger poteší každé dieťa, ktoré má rado zvieratká. Jeho dĺžka je 85 centimetrov a je vyrobený zo 100% polyamidu. Na Vopi.sk nakúpite ľahko a rýchlo skvelé vianočné darčeky pre celú vašu rodinu!

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: