Vítacie rohožky pred dvere

Spoločnosť Vopi, ktorá sa zaoberá s predajom nelen kusových kobercov, opäť prichádza so skvelou novinkou, ktorou sú skvelo vyzerajúce rohožky. Jedná sa o eko výrobok a je ponúkaný v niekoľkých farbách, veľkostiach a tvaroch prevedenia. Sú vyrábané z recyklovaných PET fliaš a starých pneumatík a výsledok je naozaj skvelý. Hneď pri dverách vás budú tieto rohožky vítať svojim nápisom "Welcome".

Kokosová Rohožka Eko Ruco Print Welcome FlowersEco Welcome rohožky sú kategoricky zaradené do vysoko kvalitných a luxusných rohoží. Ich výška je desať až dvanásť milimetrov, majú plastický vzhľad a sú vyrobené z ťažkej gumy. Ich potlač nenechá nikoho na pochybách, že sa jedná o naozaj výborné kúsky, ktoré svojim perfektným a jedinečným dizajnom upúta každého hneď na prvý pohľad.
Všetky Eko Cleanscrape Welcome rohožky sú vyrobené v antracitovej alebo hnedej farbe. Sú vyrobené zo stopercentnej gumy, z ktorej je aj podklad. Jedná sa o originálne a skvelo vyzerajúce doplnky, ktoré sa hodia pred všetky vchody. Každý, kto tadiaľto prejde, bude bezpochyby nadšený pre ich vynikajúci vzhľad.
Welcome vonkajšie rohože sú veľmi obľúbené a nie je to len vďaka ich skvelému dizajnu. Je to predovšetkým ich praktická stránka. Takže splňujú hneď dve služby naraz. Za prvé sa jedná o naozaj pekný doplnok k dverám a za druhé, ako už bolo povedané je to ich praktickosť. Ak chcete mať pred svojimi dvermi tiež takúto rohožku, tak neváhajte a vyberte si na webových stránkach spoločnosti Vopi.
Náš internetový obchod s kusovými a bytovými doplnkami je vždy zásobený originálnymi kúskami do každej domácnosti. Vyberte si z ponuky svoju Welcome rohožku a nechajte susedov len ticho závidieť. Aj cena je veľmi priaznivá. Vyberte si rohožku vo farbe, ktorá bude neprehliadnuteľná a tým pádom aj viac obdivovaná. Berte to ako vydarený vtip, ktorý isto zaujme každú vašu návštevu. Sú totiž úplne dokonalé.

 

Kokosová rohož Bombay Welcome leaves Gumová rohož kokosová Bombay Welcome Flowers Rohožka Eko Welcome - Goodbye Kokosová rohožka Impala Welcome goodbye
Rohožka Eko Cleanscrape Welcome Rohožka Eko Aberdeen Welcome Kokosová rohožka Impala Classic Welcome Rohožka Eko Formal Welcome

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: