Veľký výber luxusných dekoračných vankúšikov

Pre krásny domov vám nestačia len pekne vymaľované izby a nábytok. Veľkú rolu zohrávajú aj bytové doplnky, ako napríklad dekoračné vankúše. V našom internetovom obchode nájdete množstvo krásnych vankúšikov. Vyberať si môžete zo širokej farebnej a vzorovej ponuky. Ponúkame vám napríklad jednofarebné vankúše, ktoré sa hodia do hocktorej miestnosti.

Polštářek Apolo 45 x 45

Každý si určite nájde tú svoju farbu, nakoľko vám tieto bytové doplnky prinášame v rôznych odtieňoch jednotlivých farieb. Bledšie či tmavšie, všetky vankúšiky sú kvalitne vyrobené a za perfektné ceny, ktoré vás istotne dostanú.

Polštářek Britt 45 x 45

U nás však nájdete aj množstvo vzorových variácií. Viacfarebné dekoračné vankúše dodávajú miestu určitú charizmu. Detskú izbu predsa nevyzdobíte bledými jednofarebnými vankúšmi, ktoré sa viac hodia na koženú sedačku v obývačke. Vyberať si skutočne máte z čoho, stačí sa len pozrieť na našu ponuku. Vďaka nim sa budete cítiť skutočne príjemne. Ich mäkké jadro sa totiž perfektne hodí pod podloženie hlavy alebo nôh. Zaobstarajte si viac týchto skvelých doplnkov a relaxujte v skutočnom pohodlí. Perfektne doplnia novú sedačku alebo kreslo, no výborne aj oživia staršie sedacie súpravy. Krásne a pohodlné dekoračné vankúšiky vám však môžu zdobiť aj spálňu. Odpočívať v mäkučkej posteli je predsa veľmi príjemné. Ponúkame vám jednoducho viacúčelový doplnok, ktorý si rozhodne zamilujete. 

Nemusíte sa báť, že sa vaše nové dekoračné vankúše nebudú po čase hodiť do koncepcie miestnosti. Aj keby ste totiž zmenili nábytok, koberec alebo aj sedaciu súpravu, nemusíte hneď vyhadzovať krásne vankúše a kupovať iné. Stačí, ak ich prezlečiete do nových návliečok a ihneď sa môžete tešiť z nového dizajnu. Nami ponúkané dekoračné vankúše sú navyše vyrábané v rôznych veľkostiach. 

Polštářek Benito 45 x 45

Dodáme vám ich od rozmeru 40 x 40 centimetrov až po rozmer 80 x 80 cm, čo už zaručuje skutočné pohodlie. Nechajte tieto doplnky nech vám spríjemnia vaše chvíle pri sledovaní televízora, počúvaní hudby, čítaní dobrej knihy alebo pri relaxe. S našimi vankúšikmi budete ako v raji. 

Polštářek oranžový Geneve 45 x 45  Polštářek světle modrý Londen 45 x 45 Polštářek béžový Malta 45 x 45

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: