Skvelé jesenné zľavy na Vopi.sk

Predstavujeme vám skvelé jesenné zľavy, vďaka ktorým výrazne ušetríte. Teraz u nás dostanete vybraný tovar najlacnejšie na internete.

Napríklad skvelé textilné koberce si teraz môžete zaobstarať so zľavou 10 a viac percent! Radu textilných autokobercov Perfectfit získate s plošnou zľavou 10%. Autokoberce Perfectfit si môžete dokonca vybrať presne podľa vášho vozidla.

Autokoberce Perfectfit - sleva 10%

Ak si vyberiete z našej ponuky kobercov Perfectfit, možno sa vám bude páčiť autokoberec Ringside, čo sú autokoberce na mieru, ktoré si teraz môžete zakúpiť za skutočne jedinečnú cenu.

Za perfektné ceny si teraz môžete zaobstarať aj ďalšie značky autokobercov – Colorfit štandard s plošnou zľavou 12% a Colorfit tining so zľavou 14% na všetky produkty! Vyberte si tieto nové autokoberce s výraznou zľavou a vaše auto bude ako zo škatuľky.

Autokoberce Colorfit Standard - sleva 12%

Autokoberce Colorfit Tuning - sleva 14%

Vaše cestovanie si teraz môžete spríjemniť aj s ďalšími našimi produktmi, ktoré si dnes môžete zakúpiť lacnejšie. Ponúkame vám, napríklad aj zľavu 5% na plastové vane do kufra vášho auta. Tie sú veľmi praktické a oceníte ich ako pri dlhšom cestovaní, tak aj pri veľkých nákupoch. Do kufra vozidla, tak s prehľadom a hlavne rýchlo usporiadate skutočne všetko.

Plastové vany do kufru - sleva 5%
Na vane do kufra, vyrobené z gumy a s okrajom 28 mm, teraz získate zľavu vo výške 6,5%! Vyberať si môžete z množstva variantov pre najrôznejšie značky automobilov (Fiat, Audi, BMV, Ford, Honda, Kia, Opel, Mazda a pod.). Gumová vaňa do kufra tiež zabráni prípadnému zašpinenia interiéru vášho vozidla.

Gumové vany do kufru s okrajem 28 mm - sleva 6,5 %

Jesenné zľavy sa na Vopi.sk netýkajú len automobilov. Za skvelé ceny si teraz môžete zaobstarať tiež moderné kusové koberce, ktoré sú vyrobené z kvalitných materiálov a hodia sa do všetkých interiérov. Teraz na tento druh kusových kobercov získate zľavu 7%! Vylepšite svoje bývanie práve teraz. Moderné kusové koberce sa hodia do predsiene, kúpeľne, spálne a samozrejme aj do obývacej izby. Výhody kobercov oceníte hlavne na jeseň a v zime, kedy ochránia vaše nohy pred chladom z podlahy. Vyberať si môžete tovar zo širokej škály dizajnov a veľkostí.

Kusové koberce moderní - sleva 7%

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: