Škrabky na led

Teplým dňom je už načisto koniec a na dvere nám klope pani zima, a preto by sa mali všetci motoristi poriadne pripraviť na toto ročné obdobie. Rozšírili sme pre vás teda našu ponuku o škrabky na auto. Škrabky sú vyrobené v rôznych variantoch, tvaroch a farbách. Aj keď tu nájdete obyčajné alebo o niečo náročnejšie škrabky, tak ich funkcia ostáva rovnaká, a to čistenie zasnežených a namrznutých okien.

Škrabka na led BladeKaždý už určite zažil situácie, kedy sú okná natoľko zamrznuté, že kým sa nám ich podarí očistiť, tak sami premrzneme až na kosť. Aby sme sa takýmto prípadom vyvarovali, prišli výrobcovia so škrabkami, ktoré sú rôznych tvarov, ako napríklad škrabka na ľad Blade. V prvom momente vyzerá ako kladivko a pre lepšie očistenie má kovový a aj gumový brit. Vyrobené sú z kovu a plastu, no rúčka je penová. Vybrať si môžete z rôznych farieb.

Škrabka na led s rukavicíVeľmi vhodným pomocníkom, v boji proti zasneženým a namrznutým oknám, je bezpochyby škrabka na ľad s rukavicou, ktorá zabezpečí dokonalé očistenie skla bez toho, aby sme museli mrznúť. Na vnútornej strane má rukavica kožúšok, s ktorým naozaj nebude mať nikto so zimou problémy. Aj v tomto prípade máte na výber viac farebných variácií.

Škrabka na auto s košťátkemAlebo vás viac zaujala plastová škrabka na auto s metličkou? Škrabka je opäť vybavená kovovým a gumovým britom, ktoré sú určené pre ľahšie odstránenie námrazy zo všetkých skiel automobilu. V našej ponuke je však niekoľko druhov ďalších výrobkov, a preto si prezrite naše internetové stránky, kde nájdete aj veľa iných užitočných výrobkov ako sú škrabky na auto a všetky za bezkonkurenčné ceny.

Zima je skutočne už tu, a preto si zavčasu vyberte takú škrabku, ktorá vám padne do ruky ako uliata, aby ste boli pripravení na zimné počasie. Nečakajte až vám zima dýchne svojím mrazivým dychom na okná vášho auta a vy s hrôzou zistíte, že ich nemáte čím očistiť. Pre tieto prípady buďte skutočne pripravení.


VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: