Rozprávkové detské vankúše

Ak chcete svojmu dieťaťu urobiť radosť a dopriať mu príjemné pohodlie pre jeho potrebný odpočinok, tak siahnite po krásnych farebných detských vankúšov. Zaoberáme sa predajom detských vankúšov už dlhé roky a ponúka svojím zákazníkom len to najlepšie, čo sa dá na našom trhu zohnať. Detské vankúše sú vyrábané z bavlny a ich prevedenie je skutočne veľmi kvalitné. Navzdory vysokej kvalite je však ich cena prijateľná pre všetkých, takže aj vaše dieťa sa môžete tešiť z krásneho vankúša. 

Bez výplne vás tieto výrobky budú stáť 3,37 € a s výplňou ich dostanete len za skvelých 6,46 €.

 

Dětský polštářek Bořek StavitelDetské vankúše si môžete vyberať z bohatej ponuky a z rôznych vyhotovení. Medzi veľmi obľúbené motívy patrí známa postavička, ktorou je Bob staviteľ. Vankúš tak vlastne zobrazuje hlavnú postavičku tejto rozprávky, Boba, ktorý je vyobrazený na marhuľovom podklade. Ideálny je hlavne do chlapčenských detských izieb.

Dětský polštářek s medvídkem PůVeľkej popularite sa ešte stále teší medvedík Pu, ktorého rovnako tak môžete nájsť v našej širokej ponuke detských vankúšov. Všetky deti milujú túto roztomilú rozprávkovú postavičku a teraz majú možnosť odpočívať práve na takomto vankúši. Tento nádherný vankúš sa nie len že hodí do postieľky vašej malej ratolesti, ale veľmi dobre sa bude vynímať ako krásna dekorácia. Navyše, tento motív je vhodný aj pre dievčatká a aj pre chlapcov, preto sa tento vankúš hodí ako veľmi praktický a hlavne krásny darček. Je to už len na vás, či si zaobstaráte celé detské vankúše aj s výplňou alebo len obliečku. Oboje je totiž možné.


Dětský koberec Princess žlutýPre dievčenské detské izby sa ideálne hodí vankúš s krásnym motívom Snehulienky. Tento vankúš Princess je žltej farby a na ňom je vyobrazený motív rozprávkovej postavy, ktorú miluje každá malá slečna. Spríjemnite pobyt vášho dieťaťa v jeho detskej izbe a urobte mu radosť tým, že mu zaobstaráte tento krásny vankúš. Vyberať si môžete z množstva rôznych motívov detských vankúšikov. Je to len na vás a vašom dieťati, ktorá obľúbená rozprávková postavička sa usadí v srdci vášho dieťaťa a v neposlednom rade aj v jeho detskej izbe.

 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: