Rohožky pre mačacích miláčikov

Pre všetkých, ktorý milujú roztomilé mačiatka, sme pripravili kolekciu rohožiek práve s mačacou tematikou. Tieto vskutku roztomilé rohože sa hodia do každého interiéru a doslova ho veľmi originálnym spôsobom presvietia. Prichystali sme pre vás niekoľko druhov, takže je len na vás, pre akú rohožku sa rozhodnete. Nech už to však bude akákoľvek, všetky sú vyrobené s mačacím motívom.

Rohožka 172 Impression+ 407 Three CatsNapríklad rohožka Impression sa vyznačuje potlačou mačacích labiek a je v hnedom prevedení a vyrobená zo stopercentného polyamidu. Táto roztomilá rohožka je zo spodnej strany chránená vinylovým podkladom, môžete ju oprať v rukách a je určená do interiéru. Jej rozmery nájdete na našich internetových stránkach a ak vám budú vyhovovať, tak si ňou určite doplňte váš interiér. Sami uvidíte, že táto skvelá rohožka s mačacou témou bude nádherne zdobiť vašu predsieň.
Ďalšia skvelá rohožka Exmotion XS sa rovnako ako tá predchádzajúca venuje našim mačacím miláčikom. Aj ona je vyrobená zo stopercentného polyamidu a jej čierna alebo hnedá farba s úchvatnou mačacou potlačou nenechá nikoho na pochybách, pre koho tlčie srdce pána domu.

Rohožka 173 Emotion XS 406 Cats beige

Aj rohožka Exmotion XS sa môže oprať v rukách a tiež disponuje protišmykovým vinylovým podkladom.

Pozrite si našu ponuku pre tento týždeň. Je určená nie len pre milovníkov mačiek, ale pre všetkých tých, ktorí majú radi jednoduchú eleganciu. Presne také sú totiž naše rohože, ktoré dokážu rozjasniť každý interiér. Zaobstarajte takúto rohož pre svojich miláčikov a uvidíte, že si ju pre jej mäkkosť veľmi rýchlo obľúbia. A až ich budú tieto rohožky krásne zohrievať, tak nie len vy budete spokojní s týmto skvelým výberom. Pozrite sa na naše internetové stránky a vyberte si niektorú z týchto úžasných rohožiek. Táto štýlová podložka na spanie vášho miláčika sa bude navyše krásne vynímať vo vašom byte.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: