Odkvapkávače na topánky

Na tento týždeň sme pre vás na našich internetových stránkach pripravili výborné čističe obuvi a odkvapkávače na topánky. Potrebujete rohože k čisteniu a na odkladanie obuvi? V tom prípade sa pozrite na našu ponuku práve týchto produktov. Jedná sa o nie príliš veľké rohože, ktoré sú vďaka svojim rozmerom ľahko skladné. Hodia sa jak pre vonkajšie, tak aj pre vnútorné použitie.

Rohožka na čistění bot DracoRohože sú vyrobené z gumy v kombinácii s kokosovým vláknom a plastom. Prezrite si túto skvelú ponuku a vyberte si takú rohož, ktorá sa vám bude najviac páčiť a bude sa svojím dizajnom hodiť do vášho exteriéru alebo interiéru. Ako už bolo povedané v ponuke je niekoľko možností. Ako prvé je na výber rohožka na čistenie topánok Draco. Tá je určená na vonkajšie čistenie pred vašimi dvermi.

Všetky takéto rohožky majú  vyvýšené okraje a sú tvorené z pevného drôtu, ktorý veľmi tesne obopínajú hrubé kokosové vlasy. Odkvapkávač topánok je vynikajúcim pomocníkom, ktorý napomáha udržovať čistotu pri vstupu do hlavného vchodu. Ten je vyrobený z plastu a so svojimi rozmermi 39 x 31 cm je úplne ideálny pomocník a to hlavne pri nepriaznivom počasí, ako je dážď alebo topiaci sa sneh.

Čistící rohožka Eko FantasticOdkvapkávač na topánkyMáte záujem o takýto odkvapkávač, ktorý síce pojme iba jeden pár obuvi, ale je tak dômyselne vyrobený, že sa dá bez problémov rôzne napojovať? V tom prípade sa pozrite na naše internetové stránky a objednajte si tohto perfektného pomocníka, ktorý udrží poriadok. Alebo by ste chceli radšej čistiacu rohožku Eko Fantastic? Túto rohožku a množstvo ďalších nájdete práve na našich internetových stránkach. Zaobstarajte si takúto eko rohožku, ktorá je vyrobená  z recyklovaných PET fliaš a pneumatík.

Prekvapte vašu návštevu týmto perfektným výrobkom, ktorý svojim vynikajúcim dizajnom zaručene zaujme každého hneď na prvý pohľad a zároveň poskytne vynikajúce služby. Chcete aj vy mať takéhoto skvelého pomocníka pred svojimi dverami? V tom prípade si odkvapkávač na topánky objednajte na našich internetových stránkach.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: