Nové motívy univerzálnych autopoťahov - jeseň 2012

Má váš interiér už odžitých zopár rokov a chcete ho vynoviť alebo doplniť? Alebo si jednoducho chcete zaobstarať nové autopoťahy, ktoré sa už časom začali trhať? Nech už je váš dôvod akýkoľvek, prezrite si našu novú ponuku kvalitných univerzálnych autopoťahov.

Univerzální autopotahy AngelNa našich stránkach totiž nájdete krásne univerzálne autopoťahy, ktoré sa hodia do väčšiny vozidiel predávaných v našej krajine. Ak máte napríklad radi čiernu farbu, tak si určite zaobstarajte autopoťahy Angel. Čierna farba celého poťahu je len doplnená bielym šitým, čo vyzerá skutočne výborne. Pri jazde na vás budú dávať pozor aj anjelské krídla medzi ktorými je nápis Angel. Nepochybne sa vám budú páčiť aj autopoťahy Classic, ktoré sú vyrobené vo farebnej kombinácii čiernej a šedej farby. U nás dostanete autopoťahy Classic ako sadu štyroch poťahov, ale aj sadu pre predné sedadlá.

Autopotahy Exclusive

 

Zaujmú vás aj luxusné univerzálne poťahy Exclusive. Tieto poťahy istotne nadchnutú aj náročnejších zákazníkov, nakoľko sú vyplnené hrubšou vrstvou penového materiálu, ktorý prispieva k lepšiemu pohodliu. Okrem kvalitného prevedenia sa môžete potešiť aj ich modernému dizajnu. My vám ich prinášame v troch obľúbených farbách a to červená, šedá a modrá. Tieto tri farby sú samozrejme v kombinácii s čiernou farbou. Aj autopoťahy Energy oplývajú moderným dizajnom. Jedná sa vskutku o moderné autopoťahy s dynamickým tónom, ktoré obľubujú hlavne mladší zákazníci. Aj poťahy Energy vám prinášame v rovnakých troch farebných kombináciách, ako poťahy Exclusive.

 

Autopotahy Energy

Univerzální autopotahy MaltaUniverzálne poťahy Malta sú našou poslednou dnešnou novinkou. A opäť sa jedná o poťahy, ktoré sa hodia do väčšiny automobilov predávaných u nás. Sú vyrobené z pevného a odolného polyesteru. Aj poťahy Malta sú vyplnené mäkkým penovým materiálom, čo im opäť dodáva luxusný vzhľad. Všetky tieto skvelé novinky sa dajú jednoducho prať v automatickej práčke na 30 °C. Všetky ponúkané poťahy sa dajú použiť aj do automobilov s airbagom. Univerzálne poťahy sú skvelou voľbou pre oživenie vášho interiéru. Ich dizajn je skvelý a sú šité veľmi kvalitne.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: