Nové autodoplnky pre vaše auto

V našom obchode vám ponúkame množstve skvelých autodoplnkov, ktoré vám dokážu spríjemniť cestu s vaším automobilom.


Gumové vany Gledring
Teraz sme pre vás nachystali skutočne užitočný doplnok do každého auta. Objednať si totiž môžete skvelé gumené vane pre váš kufor. Nami predávané gumené vane sú vyrábané presne na mieru daného automobilu, čo zaručuje to, že celá podlaha kufra bude výborne chránená. Predstavte si, že sa vám v kufri napríklad vyleje fľaša ochutenej vody, alebo, že sa vám pripravený pokrm na letné grilovanie rozbalí a pod. Vyčistiť takýto priestor je v niektorých prípadoch skutočne problém, pretože, ak sa jedná o mastné veci a jedlo, tak ich môžete cítiť ešte dosť dlhú dobu. Gumené vane na mieru vám uľahčia takéto čistenie a opäť sa môžete tešiť z čistého priestoru. 

Béžové gumové autokoberceRovnako tak, vám na našich stránkach ponúkame aj presné gumené koberce, ktoré vám zase ochránia podlahu auta v priestore sedenia vodiča a spolucestujúcich. Na podrážkach si totiž do vozidla beriete aj množstvo nečistôt z okolia, ktoré sa následne zachytia na podlahu auta. V prípade, že je vaše auto vybavené našimi autokobercami, tak máte vyhrané! Tie totiž svojim povrchom zachytia menšiu špinu, ale aj väčšie kamienky, ktoré následne stačí len vyprášiť mimo vozidla. Gumené koberce, ako aj vane do kufra, majú aj tú výhodu, že ich kraje sú dostatočne zvýšené, takže zadržia aj prípadnú vodu. Podlaha vášho auta je tak skutočne v bezpečí! 

 

 

Černé autopotahy na míru LockČervené autopotahy na míru KowloonAni autopoťahy na mieru nezostali nepovšimnuté. Rozšírili sme pre vás ponuku materiálov, z ktorých si môžete nechať ušiť váš poťah na mieru. Jedná sa o kvalitné materiály, z ktorých vám ušijeme moderné autopoťahy. Ponúkame vám napríklad skvelý materiál Block, z ktorého sa vyrábajú štýlové poťahy Lock. Novým materiálom v našej ponuke je však aj Alcantara, z ktorého sú vyrábané napríklad autopoťahy Kowloon. Tie sú dokonca laminované molitanom, takže vám zaručujú príjemné sedenie. Pri týchto skvelých novinkách v našom e-shope nesmieme zabudnúť ani na autopoťahy Hankow, ktoré sa perfektne vynímajú v každom vozidle. Pri autopoťahoch Hankow a Kowloon máte navyše v cene aj vyšitie ľubovoľného názvu auta! Tak neváhajte a vybavte svoje auto novým vzhľadom na blížiacu sa letnú sezónu!

 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: