Nová kolekcia rohožiek a predložiek - jaro 2014

Vonku už naplno prepuklo jaro. Príchod jari môžete osláviť s nami výmenou bytových rohoží a rohožiek. Práve v týchto dňoch prichádzame s novou kolekciou rohožiek.

Rohožky Ambiance Ako vždy sa vám snažíme priniesť nové trendy za prijateľnú cenu. Prehliadnite si našu novú ponuku rohoží Ambiance, ktoré je vhodné umiestniť pred hlavný vchod do bytu či domu. Vyberať môžete z rôznych farieb aj rozmerov. Rohožka Ambiance Flash FlowerIde o vysoko funkčné rohožky, ktoré sú schopné vysokej absorpcie vody. Veľmi jednoducho na nich taktiež očistíte obuv. Rohožky Ambiance majú dlhú životnosť práve vďaka kvalitnému materiálu, spevneným okrajom a rubové strane z vinylu. Výška vlasu rohožiek Ambiance je osem milimetrov. Tieto rohožky sú veľmi husté. Vybrať si môžete rohožky s klasickým vzhľadom i módnymi motívmi.

Predložky do kuchyněNaprostou novinkou sú predložky do kuchyne. Je jasné, že najlepšie sa v kuchyni udržujú iné typy podláh, ako koberec. Pokiaľ sa pohodlia koberca predsa len nechcete vzdať, sú predložky do kuchyne úplne ideálnym riešením. Ponúkame vám hneď niekoľko originálnych variant. Naše predložky do kuchyne v sebe spojujú jedinečný design aj funkčnosť. Rubová strana predložiek je opatrená silnou protiskĺzovou vrstvou tak, aby bola ochránená vaša bezpečnosť. Výška vlasu je 5 mm. Kuchynské predložky predávame v štandardných rozmeroch 50x150 cm a 9 rôznych designoch. Vybrať si môžete také prevedenie, ktoré bude napríklad farebne ladiť s vašou kuchyňou. Veľkou výhodou týchto predložiek takisto je, že ich môžete prať aj v pračke, a to na 30 stupňov.

Predložka do kuchyně Lemons

Predložka do koupelny CaressePredložky do koupelnyV našej ponuke po novom nechýba ani hit spomedzi predložiek do kúpeľne – predložky Caresse. Tieto predložky sú vyrobené z kvalitného materiálu. Tento materiál sa chová takisto ako pamäťová pena napríklad v matraciach. Vždy sa sama vráti do svojho pôvodného tvaru. Predložky Caresse vám prinášajú luxus, hebkosť a pohodlie. Výška vlasu týchto predložiek je dva centimetre. V našej ponuke nájdete šesť univerzálnych variant. Ponúkame predložky béžové, šedé, hnedé, ivory a ďalší farby.

 

 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: