Nová kolekcia kusových kobercov leto 2013

Prinášame vám informácie o novej a jedinečnej kolekcii kusových kobercov pre leto 2013.

Kusové koberce ArmoniKusové koberce Esquire ShagAk hľadáte moderné kusové koberce s jedinečnými vzormi a farbami, tak sú tieto kusové koberce Armoni určené priamo pre vás. Kusové koberce Armoni majú ručne strihaný vlas a výška vlasu je 10 mm. Skvelo sa tak hodia do každej miestnosti, pretože netradičný vzhľad kusových kobercov Armoni rozžiari každú izbu. Ak hľadáte jednofarebné koberce s vysokým vlasom, tak sa vám istotne budú páčiť kusové koberce Esquire Shag. Tieto koberce majú krásne a sýte farby a skvelo sa hodia do farebných interiérov. Vyberať si môžete medzi modrou, oranžovou, zelenou alebo čiernou farbou. Kusové koberce Esquire Shag sú skutočne luxusné a budú sa páčiť aj náročným zákazníkom.

Kusové koberce FusionKusové koberce Joy de LuxAk dávate prednosť dizajnovým kobercom s jednoduchou údržbou, neprehliadnite ponuku kusových kobercov Fusion. Opäť si môžete vyberať zo širokej farebnej škály. Netradičný je napríklad strieborný alebo fialový koberec Fusion. Vlas kusových kobercov Fusion je skutočne silný, dlhý a odolný. V našej ponuke ďalej nájdete kusové koberce Joy de Lux. Značka kobercov Joy de Lux sa vyznačuje hlavne jednoduchými vzormi a krásnymi a jasnými farbami. Ľahko nájdete farbu, ktorá vám bude ladiť k celému interiéru. U toto koberca je výška vlasu 13 mm, čím sa právom radí medzi prepychové koberce. Kusové koberce Joy de Lux ponúkame v niekoľkých rozmeroch, rovnako ako ostatné typy kusových kobercov.

Kusové koberce LivingKusové koberce Living sú upravované špeciálnou technológiou, vďaka ktorej získavajú špeciálne vlastnosti, ako je vyšší objem alebo rozmerová stabilita. Koberce nesúce označenie Living sú veľmi moderné a hodia sa do každého interiéru. V ponuke nájdete koberce veľmi pestrých farieb, ktoré sú v súčasnej dobe veľmi módne. Prezrite si našu novú kolekciu kusových kobercov, z ktorej si istotne vyberiete. Koberce si môžete objednať online, čím si ušetríte svoj čas a peniaze. Po objednávke vám bude nový kusový kobeberec doručený čo najskôr. Nemusíte sa tak obávať zbytočných prieťahov.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: