Nová kolekcia kobercov od Vopi

Vopi má vo svojej ponuke cenovo výhodné výrobky a široký výber, čo zaručuje Vopi bezkonkurenčné postavenie na internetovom trhu s kobercami. Teraz vám Vopi ponúka novú kolekciu kobercov, ktoré boli vo veľkej väčšine vyrobené v Tunisku, čo sa odráža na ich orientálnych vzoroch a farbách. Toto skvelé spojenie farby a vzorov je zaujímavé pre každého milovníka jedinečných kobercov. Stačí sa pozrieť na ich internetové stránky a nechajte sa unášať kultúrou orientu.

Kusový koberec Adara terakotaNapríklad kusový koberec Adara terakota je vyrobený zo stopercentnej vlny a výšku vlasu má až 8 milimetrov. Má atraktívny farebný vzhľad a obľúbený obdĺžnikový tvar. Vyznačuje sa vysokou kvalitou a prvotriednym strojovým spracovaním.  Tento skvelý a kvalitný koberec si môžete zakúpiť aj v tvare oválu. Rozdiel je len v tvare, pričom kvalita je rovnaká.
Kusový koberec Almas

Kusový koberec Almas je zase vyrábaný v rôznych veľkostiach.  Jeho vzory vás doslova vtiahnu do orientálnych krajín, pričom cenovo sú tieto kusy bezkonkurenčné a všetci, ktorí si chcú svoj interiér zmeniť alebo ozvláštniť, by si ich mali zakúpiť, pretože sa hodia naozaj všade. Ich teplé a veľmi príjemné farby sú pretkávané okúzľujúcimi vzormi a stanú sa neodmysliteľnou súčasťou vašich domovov.


Kusový koberec AsterionĎalší koberec, ktorý stojí za zmienku, je kusový koberec Asterion.  Jedná sa o naozaj krásny a farebne zladený kus, ktorý svojím nádherne prevedeným dizajnom presvieti každú domácnosť. Aj tento koberec je vyrábaný v rôznych veľkostiach. Navštívte aj vy internetové stránky spoločnosti Vopi a nechajte sa aj vy unášať kúzlom týchto prepracovaných kúskov z orientu. Vyberte si aj vy zo širokej ponuky kobercov.

Na výber ich je naozaj veľa, a preto nemá cenu ich tu všetky vypisovať. Nech sa už rozhodnete pre akýkoľvek kus, na výber máte pri každom kuse obdĺžnikový alebo oválny tvar. Záleží len na vás, ktorý vás očarí. Pripravte sa však na jednu zásadnú vec! Výber bude naozaj ťažký, pretože každý kus je jedinečný a má svoje charizma.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: