Najlacnejší predaj dekoračných vankúšov Dutch Decor na internete exkluzívne iba u Vopi

Túžite nenáročne, ale veľmi efektívne, zmeniť vzhľad vášho bývania a neviete ako toho docieliť? Poradíme vám ako na to. Stačí na to použiť kvalitné a pestré dekoračné vankúše od holandskej firmy Dutch Decor.

Vankúšek tmavě fialový Java

Firma ponúka širokú farebnú škálu týchto moderných bytových doplnkov, a preto si vyberie naozaj každý. Originálne dekoračné vankúše vám doslova vykúzlia pohodovú atmosféru vo vašom byte alebo dome.

Dekoračný vankúšek čierny Ottawa

Milovníci farieb by mali navštíviť internetový obchod spoločnosti Vopi, kde máte možnosť si vybrať interiérové doplnky a vpustiť tak obľúbené farby do vášho obydlia. Budete prekvapení a okúzlení zároveň, keď tieto dekoračné vankúše presvietia váš interiér a zároveň vás budú lákať k relaxácii. Sú vyrábané len z tých najlepších materiálov a do ich hebkosti sa okamžite zamilujete. Vybrať si môžete z dvoch prevedení a to buď matné alebo lesklé prevedenie.

 

Dekoračný vankúšek ružový RomanoAk si myslíte, že tieto dekoračné vankúše sa hodia iba do moderných interiérov, tak ste na omyle. Vhodné sú aj pre horské chaty alebo dedinské domy. Dekoračný vankúšek zelený Velvet Ich veľkou prednosť je, že farby sa opakujú na všetkých kúskoch a v rovnakých odtieňoch, čo je výhodné pri vzájomnej kombinácii vankúšov, pretože budú stále ladiť. Ku všetkým odtieňom, ktoré majú výrazné vzory, sú dostupné vankúše jednofarebné, čisté a bez vzorov. Sú dostupné vo všetkých variantoch a prevedeniach.

Na veľmi kvalitných a na dotyk jemných látkach, akými sú čistá bavlna, žinylka alebo ľan, je dostupných vyše dvadsať rôznych odtieňov farieb. Keďže vankúšov sa vyrába cez petsto druhov, tak je naozaj z čoho si vyberať. Relaxácia bude dokonalá, keď sa ešte zahalíte do plédu, ktoré taktiež nájdete v našej ponuke. Tieto doplnky práve patria do tej skupiny, ktorá nielen má dekoračný, ale aj praktický funkčný charakter. Pretože vhodne skombinované dekoračné vankúše a pléd, ktorý je na posteli, kresle alebo pohovke, vám doslova premenia vzhľad vašej izby. Veď kto by sa nechcel cítiť príjemne.

 

Dekoračné vankúše  béžové a fialové  Dekoračné vankúše hnědé a béžové  Dekoračné vankúše červené Dekoračné vankúše Dekoračné vankúše fialové  Dekoračné vankúše fialové  Dekoračné vankúše modré a béžové

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: