Kusové koberce Teheran - koberce s nádychom histórie

V dnešnej ponuke by vám naša spoločnosť rada predstavila kusové koberce značky Teheran. Po zhliadnutí celej ponuky týchto skvelých kúskov určite každý pochopí, prečo sa tieto koberce volajú podľa hlavného mesta Iránu. Veď už samotní Peržania tkali takéto úžasné koberce, ktoré nájdete aj v našej ponuke pre tento týždeň. Ak neviete, čo si máte predstaviť pod pojmom peržan, tak si predstavte nádherne sfarbené, jemné a mäkučké koberce, na ktorých je množstvo krásnych ornamentov, ktoré len dosvedčujú perfektné zručnosti toho, kto tento koberec tkal.

Kusové koberce TeheranKobercový běhoun TeheranPonorte sa s nami do sveta týchto neskutočne krásnych a na históriu bohatých perzských kobercov, ktorých výroba predstavuje veľkú precíznosť a remeselnícku dokonalosť. Za dlhú, niekoľko tisícročnú históriu, ktorá sa viaže na tieto krásne perzské koberce, prešli tieto koberce naozaj pestrou minulosťou. Bohužiaľ sa nepodarilo zistiť, kedy sa vyrobil prvý takýto koberec, no tie ktoré poznáme v dnešnej dobe sú s nami približne tristo rokov a ani zub času nedokázal zničiť tieto fenomenálne kúsky.
Prezrite si našu ponuku a predstavte si, že by ste niečo tak nádherného mohli mať aj u vás doma. Zoznámte sa s kusovým kobercom Teheran, ktorý sa môže popýšiť krásnymi a pestrými farbami a s dokonalými orientálnymi vzormi. Zaobstarať si ich môžete za doslova vynikajúce ceny a na výber máte z niekoľkých veľkostí a tvarov. Alebo by ste radšej chceli nášľapy na schody? V kombinácii s kusovými kobercami bude vaša domácnosť čarovná, ako vystrihnutá z tisíc a jednej noci. Zaobstarajte si tieto nádherné kúsky a doplňte ich kobercami behúňmi.
Nášlapy na schody TeheranPrezrite si teda našu ponuku a sami uvidíte, že kusové koberce Teheran sú jednoducho neodolateľné a pri položení na podlahu perfektne doplnia každý interiér, v ktorom si potom budete pripadať ako v rozprávke. Že by to bola rozprávka „Tisíc a jedna noc“? S týmito krásnymi kobercami môžete snívať o krásnej Šeherezáde alebo sa ňou staňte na chvíľku sami vďaka týmto skvelým kobercom.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: