Kusové koberce s ručne strihaným vlasom

V našej novej ponuke si vám dovoľujeme predstaviť nový typ kusového koberca Ankara, ktorý si môžete zakúpiť aj v prevedení výborného behúňa. Tieto úžasné moderné koberce sa stanú ozdobou každej domácnosti. Charakterizujú ich jednoduché vzory a nádherné pestré farby. Ak potrebujete práve určitý originálny kúsok do svojej obývacej izby, tak sa pozrite na naše internetové stránky a vyberte si z našej úchvatnej kolekcie kusových kobercov.

Kusový koberec Ankara se striženým vlasomKusové koberce Ankara sú naozaj unikátne koberce a to hlavne vďaka ručne rezanému vlasu, vďaka čomu dostávajú netradičný vzhľad.

Kusový koberec Ankara

Ako materiál je použitý 100 % Frizé a tým je punc kvality dokončený úplne.  Vyberte si z niekoľkých veľkostí a farebných odtieňov a nechajte si nimi prežiariť celú miestnosť. Určite si v ponuke vyberiete taký kúsok, ktorý sa bude do vášho interiéru dokonale hodiť.

K dispozícii máte napríklad najmenší rozmer 80 x 150 centimetrov, no kusové koberce Ankara si môžete zakúpiť aj v jeho najväčšom prevedení 200 x 300 centimetrov. Vyberie si naozaj každý zákazník, pretože ako vidíte, tak tieto skvelé koberce dostanete v rôznych veľkostiach či farbách. Tieto kusové koberce sú doslova unikátnymi medzi ostatnými kobercami. Pozrite sa na našu ponuku a vyberte si aj vy kusový koberec Ankara, ktorý sa stane vaším favoritom.

Alebo potrebujete šikovný behúň, ktorý by bol takisto veľmi kvalitný? V našej ponuke nájdete aj takéto koberce. Kobercový behúň Ankara je veľmi variabilný vyrábame ho v dvoch veľkostných prevedeniach. Okraje sú obšité chemlonom rovnakej farby a ako podklad je použitý gél, ktorý zabráni posunutiu koberca po podlahe.

Ak vás koberce Ankara očarili, či už tie kusové či behúne, tak neváhajte a pozrite si naše webové stránky, kde nájdete našu celkovú ponuku. Máte možnosť si tak vybrať presne taký kúsok, ktorý sa bude najlepšie hodiť do vašej domácnosti. Sami sa presvedčíte, že budú výborným doplnkom vášho domova.

 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: