Kokosové rohože

Spojenie gumy a prírodného materiálu, akým je kokosové vlákno, je veľmi moderné. Rohožky vyrobené z tejto kombinácie sú určené k vonkajšiemu použitiu, pre čistenie topánok, ale môžu slúžiť aj ako dekorácia. V ponuke sú v niekoľkých prevedeniach a veľkostiach.

Gumová rohož kokosová Bombay Crazy FlowersVyberte si presne také rohožky, ktoré vám budú vyhovovať podľa vášho vkusu a aj veľkostne. Dizajn je priam úžasný a každého zaujmú na prvý pohľad. Ich veľkým plusom je hlavne prírodný materiál. Pri výbere sa nebudete vedieť rozhodnúť, pretože motívov jednotlivých rohožiek je veľmi veľa. Pýtate sa na cenu takejto skvelej rohožky? Je úplne perfektná. Presvedčte sa sami na webových stránkach spoločnosti Vopi.sk.

Vyberajte si z pomedzi naozajstných skvostov, ktorými tieto rohože stopercentne sú. Rozhodnite sa pre niektorý z množstva motívov a vítajte svojich hostí a návštevy takouto originálnou rohožkou.  Urobte radosť aj sami sebe a keď sa budete vracať domov, tak si očistíte obuv o takúto originálnu rohožku.

V našej ponuke je niekoľko druhov rohoží, ktoré sa od seba líšia veľkosťou a motívom. Inak sú všetky rohožky vyrobené zo štyridsať percent z gumy a šesťdesiat  percent kokosu. Plastická štruktúra je vysoká jeden centimeter. Každá takáto rohožka má ako podklad gumu, čím jej prepožičiava dlhú životnosť a neprepúšťa vodu. A ešte k tomu, guma, ako podklad, nekĺže a teda rohožka aj po použití ostáva stále na svojom mieste a nepokrčená.

Máte záujem zakúpiť si túto rohož  pred svoje vstupné dvere? V tom prípade sa pozrite na naše internetové stránky, kde si môžete vybrať z naozaj bohatej ponuky rohožiek a to so všemožnými motívmi. Nechajte sa inšpirovať módou a zaobstarajte si tieto unikátne a veľmi moderné doplnky do domácnosti, ktoré sú vyrobené len v tom najlepšom dizajne a krásnych farbách.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: