Koberec vysoký vlas – luxus pre každého

V minulom roku sme vám neustále prinášali nové koberce a rozširovali sme svoju ponuku. Tento rok nebude iný a my vám hneď prinášame ponuku kobercov zvučných mien. Opäť sa jedná o úžasné kusové koberce a niet pochýb, že sa budú hodiť do každého interiéru. Dovoľte, aby sme vám predstavili našu novú kolekciu kusových kobercov, ktoré sa vyznačujú krásnymi farbami a rôznymi veľkosťami.

Kusové koberce PanamaPrvé v poradí sú kusové koberce Panama, ktoré sú naozaj veľmi kvalitné. Vďaka svojmu modernému dizajnu a pestrofarebnému prevedeniu sa určite hodia do každej domácnosti, kancelárie, či iných priestorov, kde budú vskutku skvelou ozdobou. K dispozícii máte niekoľko veľkostných prevedení a pokojne si ich môžu zakúpiť aj tí najnáročnejší zákazníci, nakoľko tieto kusové koberce splňujú všetky očakávania na luxusný vzhľad.

Kusové koberce GlamoorV našej ponuke nájdete aj ďalšie kvalitné kúsky, akými sú kusové koberce Glamoor. Aj tieto kúsky sú luxusnou záležitosťou, ktorá sa bude hodiť do všetkých miestností, na ktoré si spomeniete. Jedná sa o ručne tkané koberce vyznačujúce sa najmodernejším dizajnom. Sú vyrábané v niekoľkých farebných a veľkostných prevedeniach. Ak patríte medzi náročnú klientelu, tak potom práve medzi týmto luxusným tovarom nájdete svojho favorita pre zútulnenie svojho interiéru. 

Kusové koberce Supreme ShaggyAk vás stále nič nezaujalo, tak sa pozrite na kusové koberce Shaggy Supreme. Týmto skvelým kobercom za skvelé ceny už určite neodoláte. Aj kusové koberce Shaggy Supreme sa tkajú ručne a zaobstarať si ich môžete priamo z našej výroby. Punc luxusu im dodáva dlhý päť centimetrový vlas. Aby sa okraje nezačali párať, tak sú všetky kúsky olemované špeciálnou lemovkou.

Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek kusový koberec z našej ponuky, ktorú sme vám práve ponúkli, tak určite budete okúzlení jeho celkom moderným a profesionálnym dizajnom, vďaka ktorému sa bude hodiť do každého interiéru. Prezrite si našu ponuku a vyberte si taký koberec, ktorý vám bude stopercentne vyhovovať.

 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: