Hry pexeso - detské pexeso hra na koberci

Hovoria vám niečo dve kartičky, ktoré ukrývajú rovnaký obrázok? Komu by nie, veď sa jedná o známu hru pexeso! Hra Pexeso bola vyrobená už v mnohých variantoch, avšak princíp hry Pexeso sa vôbec nezmenil. Postupným otáčaním týchto kartičiek a zapamätaním si ich, musíte zistiť, ktoré z nich ukrývajú rovnaký obrázok. Môžu na nich byť zobrazené autá, lietadlá, známe osobnosti, postavičky a veľa ďalších.

Koberec detské Pexeso pro nejmenšíAk vám to pripadá jednoduché a radi si túto hru so svojou rodinou zahráte, tak si zaobstarajte koberec z našej ponuky, na ktorom sú zobrazené políčka, kam sa pexeso rozdáva. Koberec pexeso pre najmenších sa vyrába v dvoch rozmerových prevedeniach a to 92 x 92 centimetrov a 200 x 200 centimetrov. Je skutočne len na vás, či si tento skvelý koberec kúpite za účelom dekorácie alebo so zámerom, že si na ňom túto skvelú hru so svojimi priateľmi a rodinou zahráte.

Aby vám nič nechýbalo, tak súčasťou balenia sú aj samotné hracie kartičky, na ktorých sú atraktívne obrázky. Bez nich by sa táto hra, za pomoci ktorej si deti rozvíjajú svoju pamäť, nedala proste hrať. Koberec s pexesom je vyrobený zo stopercentného polypropylénu a je obšitý chemlonom. Jeho dizajn je jedinečný a hodí sa naozaj do každej detskej izby.

Chcete svojim deťom zaobstarať pod vianočný stromček naozaj kvalitný darček, ktorý by bol aj praktický a aj originálny? Pozrite si našu ponuku a kúpte si koberec, ktorý nie je len podlahová krytina, ale poskytuje aj priestor na skvelú spoločenskú hru, ktorá vyškolí pamäť nie len našim najmenším. Zaobstarajte sebe a svojim deťom koberec – detské pexeso, ktoré nikdy neomrzí.

Dajte svojim deťom naozaj niečo originálne a zábavné, pri čom si vytrénujú svoje pamäťové schopnosti. Sledujte ich rozžiarené tváre, ktoré budú mať až rozbalia svoj vianočný darček a takisto pri samotnej hre.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: