Gumové rohože pre každé dvere

Ak máte radi veci, ktoré sú krásne, neobvyklé a pritom sa jedná o praktických pomocníkov do domácnosti, ktorý vám uľahčia život, tak práve pre vás máme jednu takú skvelú vec. Je ňou gumená rohož pred dvere, ktorá svojím vzhľadom pripomína železo a dokonca aj drevo. Jedná sa dokonca o EKO výrobok vyrobený z recyklovaného materiálu. Tieto Eko výrobky priviedla na náš trh firma Vopi.sk.


 

Gumová rohož SteelGumové rohože sú vyrobené z čiernej pryže a aj keď sú tenké, tak sú veľmi pevné. V ponuke je viacero variantov, rozdiel je vo veľkosti a tvaru. Vďaka materiálu, z ktorého sú vyrobené sú veľmi ohybné, vďaka čomu je zaručená ich dlhá životnosť a ľahko sa udržujú. Rozhodnúť sa môžete medzi dvoma druhmi, ktoré sa od seba odlišujú iba tvarovo, a teda Wood a Steel.

Ceny, za ktoré si ich môžete zakúpiť, sú veľmi priaznivé a vyberať si môžete z viacero druhov a tvarov. Vďaka svojmu hrubšiemu povrchu, ktoré tieto gumové rohože majú, perfektne očistia podrážky topánok a vy si tak nenanosíte do domu žiadnu špinu z vonka. V ponuke sú v dvoch základných farbách a to čiernej a striebornej.

Tieto rohože sú určené pre hlavný vchod a svojím vzhľadom a štruktúrou pripomínajú železo alebo drevo. Tento ich skvelý dizajn upúta každého už pri prvom pohľade.

Majte tento originálny kúsok pred svojimi dverami. Vyberte si z pestrej ponuke obdĺžnikové alebo pologuľaté tvary. Ich plastický vzhľad je krásny a sú vyrábané v niekoľkých dizajnoch, ktoré upútajú pre svoje neoceniteľné vlastnosti. Tieto gumové rohože jednoducho patria ku každému vchodu.

Gumová rohož WoodAk si zakúpite tento kvalitný a jedinečný výrobok , tak budete naozaj originálni a zaujmete každú svoju návštevu. Nechajte sa inšpirovať webovými stránkami tejto spoločnosti, kde nájdete aj ďalšie skvelé výrobky. Položte si pred svoje dvere túto kvalitnú a pritom úchvatnú rohožku. Vyberte si z teplých farieb, imitujúce drevo, železo alebo aj tehlovú podlahu.

Ak by ste sa chceli od ostatných líšiť ešte viac, tak si kúpte gumové rohože s nápisom, ktorý bude vítať každú vašu návštevu, ktorá k vám zavíta. Sami uvidíte, že sa rozhodli pre vynikajúci výrobok, ktorý vám bude slúžiť veľa rokov a budete s ním nesmierne spokojní.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: