Gumové a plastové vane do kufra

So sychravým jesenným počasím sa začíname čím ďalej tým viac obzerať po pomôckach, ktoré by udržali naše auto čisté. Aj vy patríte medzi ľudí, ktorí chcú mať svoje auto vždy čisté? Ako výborné riešenie sa javia gumové koberce do auta, ktoré účinným spôsobom zabraňujú nečistotám špiniť interiér automobilu a to hlavne pri topiacom sa snehu. Ako ďalšie skvelé doplnky sa osvedčili plastové alebo gumové vane do kufra auta.

Gumové vane do kufruGumové vane do autaGumové vane do kufra si môžete zaobstarať na mieru vášho kufra, podľa typu automobilu. Tieto gumové vane sú vyrobené zo 100 % gumy a ich okraje sú vysoké 28 milimetrov. Vyšší okraj perfektne zabraňuje vode, aby vytekala do samotného kufra. Za škaredého počasia je to vec, ktorá je na nezaplatenie. My vám tieto skvelé pomôcky dodáme vo veľmi krátkom čase a čo vás ešte viac poteší, aj za veľmi výhodnú cenu.

Gumové vane do kufra sú vyrábané v troch farebných prevedeniach, a tak si môže každý vybrať takú vaňu, ktorá sa mu bude hodiť do interiéru bez toho, aby akýmkoľvek spôsobom pôsobila rušivo. Ich štruktúru tvorí plastový vzhľad a ich veľkosť je daná typom auta. Jednoducho svojimi rozmermi presne zapadne do vášho auta, kde vám bude skvelo slúžiť. Je to perfektný doplnok do každého auta.

Plastové vane do kufru autaPlastové vane do autaAk by sa vám guma nepáčila ako materiál pre vaňu, tak aj pre vás máme skvelú ponuku. Vyberte si plastové vane do kufra. Aj tieto vane presne pasujú do daného typu automobilu a sú určené pre takmer všetky značky automobilov. Sú vyrobené z materiálu, ktorý zabraňuje kĺzaniu a vaňa tak drží na svojom mieste. Ich údržba je takisto veľmi ľahká a okraje plastových vaní sú vyššie o päť centimetrov po celom obvode.

Plastové vane do kufruMy vám ponúkame aj vane, ktoré sú vyrobené aj bez protišmykového povrchu, takže je skutočne len na majiteľovi, akej vani dá prednosť. Aj tu vám však môžeme zaručiť, že ak si zakúpite akúkoľvek plastovú vaňu do kufra, tak si zaobstaráte skutočne kvalitu, ktorá vám pomôže udržať interiér vášho auta čistý. Pozrite si preto našu ponuku a vyberte si takú vaňu, ktorá bude typovo odpovedať presne do vášho auta. Budete úplne spokojní.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: