Gumené autokoberce presne na mieru

Keďže nám zavládla jeseň, tak je dobré mať na pamäti, že počasie je často sychravé, a preto si môžeme doniesť do nášho auta rôzne nečistoty a špinu. Určite je teda na mieste naša ponuka, ktorá dokáže tento problém vyriešiť. Ponúkame vám totiž gumené koberce do auta, ktoré zabraňujú nanášať nečistoty do priestoru vášho auta.

Gumené koberce do auta 28 mmVšetky autokoberce sú vyrábané priamo na mieru, takže je veľmi dôležité si zvoliť koberce podľa typu vášho automobilu. Sú teda presne tvarované podľa interiéru danej značky vozidla a tým je zaistená maximálna ochrana každej podlahy v aute. Pre ešte dokonalejšiu ochranu majú gumené koberce výšku okrajov až 28 centimetrov. Zaujali vás tieto skvelé doplnky, ktoré sú ešte aj dizajnovo veľmi podarené?

Gumené autokoberce v interiéruPotom si vyberte  z našej rozsiahlej ponuky a to presne podľa typu vášho auta. Tieto gumené koberce výborne priliehajú k povrchu a veľmi ľahko sa udržujú. Pokiaľ by ste chceli radšej gumové koberce do auta bez týchto okrajov, tak aj tie si môžete vybrať v našej širokej ponuke. Či majú okraj alebo nie, tak všetky plnia svoju funkciu perfektne.

Gumené autokoberce v interiéruGumené koberce sú ako stvorené na ochranu podláh každého auta pre takéto jesenné a aj zimné obdobie. Takúto výbornú ochranu, akú pre každého motoristu predstavujú tieto výborné gumené autokoberce, vám neposkytnú žiadne textilné koberce do auta. Prezrite si naše internetové stránky a vyberte si presne také autokoberce, ktoré potrebujete, a ktoré sa budú hodiť do vášho auta jak typom, tak aj dizajnom. Tie najpredávanejšie autokoberce máme vždy na sklade, takže doba vyexpedovania je veľmi krátka.

Nech je vaše auto akejkoľvek značky, určite si vyberiete. Napríklad autokoberce BMW sú vyrobené zo 100% gumy a ich okraj je takisto zdvihnutý na 28 milimetrov, vďaka čomu zabezpečujú tú najvyššiu ochranu pred znečistením podlahy. Veľkosť kobercov je presne podľa vášho auta a svojím dizajnom vhodne doplnia interiér auta. Alebo by ste radšej gumené koberce inej značky, napríklad VW? Žiadny problém. Jednoducho si zvoľte na našich stránkach značku vášho auta a zvyšok už nechajte na nás.

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: