Detský koberec Cars - Autá 2 prichádzajú do kín aj do našej ponuky detských kobercov

Máte doma dieťa, ktoré sa stalo veľkým fanúšikom úspešného animovaného filmu Cars? Po skvelom úspechu prvého diela sa do kín dostáva aj pokračovanie, ktoré si taktiež nájde po celom svete jak malých, tak aj veľkých fanúšikov.  Ak patrí vaše dieťa k jeho obdivovateľom, tak neváhajte, máme pre vás skvelý tip. Kúpte svojmu dieťaťu do izby koberec s jeho obľúbeným hrdinom.

Detský koberec CarsDětský koberec Cars je velmi vhodným dárkem pro každého obdivovatele této pohádkové postavičky. Tvůrci velice věrně zakomponovali roztomilé autíčko na tento kus výbavy dětských pokojů, kam se znamenitě hodí. Může sloužit jako dekorace nebo jako koberec na hraní. Všechny druhy jsou krásně barevné, hned na první pohled upoutají svým zářivým kolorem. 

Detský koberec CarsAko materiál je použitý 100% polypropylén, takže akákoľvek údržba koberca je veľmi jednoduchá. Ich veľkosť je 95 x 130 centimetrov a sú olemované chemlonom. Máte záujem o tieto kúzelné detské koberce? V ponuke ich má spoločnosť Vopi, ktorá sa zaoberá predajom tohto tovaru. Prezrite si ich prehľadné webové stránky a vyberte si z niekoľkých druhov detských kobercov s motívom autíčok Cars.

Detský koberec Cars

Nakoľko sa jedná o novinku tohto roka, tak môžete byť medzi prvými, ktorí budú mať tento koberec doma. Alebo máte záujem o iné motívy? Čo tak medvedík Pu?  V širokej ponuke firmy Vopi nájdete aj ďalšie skvelé detské motívy. Všetky sú naozaj veľmi krásne a perfektne doplnia detskú izbu.

Poriadne si prehliadnite ponuku tejto skvelej spoločnosti a objednajte si z jej e-shopu presne ten kúsok, ktorý osloví vaše dieťa. Vyberte si spolu s vašim dieťaťom presne taký koberec, po ktorom zatúži. Pri položení detského koberca na podlahu už len pozorujte radosť v očiach vašich detí. Je to tá najkrajšia odmena, akú môžete dostať. A to predsa za to stojí.


 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: