Detské koberce s kreslenými motívmi

Pre vaše dieťa je u vás v dome dôležitá hlavne jedna izba. Samozrejme hovoríme o detskej izbe! V detskej izbe nájde svoje útočisko každé dieťa, akéhokoľvek veku. Každá detská izba by mala byť preto farebná a deti by sa v nej mali cítiť bezpečne. Hľadáte vhodný detský koberec do izbičky pre malých školákov?

Dětské koberce Monsters UniversityObjednajte pre ne zábavný detský koberec s motívom kreslených postavičiek z najnovších filmov pre deti a odveďte ich myšlienky od každodenných školských povinností. V ponuke nášho internetového obchodu nájdete napríklad koberce s motívmi posledného filmového hitu a to Univerzita pre príšerky! Tieto koberce sú horúcou novinkou a ak vaše deti patria medzi fanúšikov tohto filmu, tak by ste im mali dopriať zábavu s ich obľúbenými filmovými postavičkami. Každé dieťa si tieto hravé koberce ihneď zamiluje.

Dětské koberce Disney Planes

Alebo sa vašim deťom páči najnovší film od Disney Lietadlá? Prehliadnite si ponuku detských kobercov práve s týmito dekoráciami. Kreslené postavičky rozžiaria a rozveselia každú detskú izbu a budú taktiež rozvíjať detskú fantáziu. Vaši malí školáci si tak po dlhom dni nádherne odpočinú pri hre na detských kobercoch. Koberce Disney Lietadlá sú vhodné hlavne pre chlapcov, pretože vám ich ponúkame v skvelom modrom prevedení.

 

 

 

Dětské koberce Disney CarsVyššie zmienenými motívmi však naša ponuka rozhodne nekončí! Objednať si môžete aj iné koberce s motívmi Disney rozprávok - Snehulienka, Medvedík Pu, Autá, Mickey Mouse, a pod. Nájdete tu teda detské koberce na motívy klasických, ale aj moderných rozprávok. Koberec pre deti však môže mať dizajn aj spoločenských hier. Na podlahe tak môže vzniknúť veľké hracie pole. Tieto koberce deti milujú a motivujú ich k hraniu. Rozvíjajte detskú fantáziu pomocou farebných detských kobercov!

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: