Čo je potrebné stihnúť pred zimou

Október utiekol ako voda a my musíme ešte stihnúť niekoľko vecí. Podľa zákona je nutné prezuť svoj automobil na zimné pneumatiky od 15. októbra.

Zimní pneumatikyGumové autokoberceTie majú omnoho lepšie vlastnosti než letné a tak bude vaša jazda v zimných mesiacoch omnoho bezpečnejšia. Spolu s pneumatikami môžete prispôsobiť vaše auto na zimné mesiace aj ďalším vybavením. Gumové autokoberce ľahko udržíte čisté, pretože ich stačí len vyklepať a pretrieť. Navyše guma neprepúšťa vlhkosť, takže sa nemusíte báť navlhnutej podlahy automobilu. Tieto autokoberce sú v zimných mesiacoch jednoducho omnoho lepšie než tie textilné. Vymeňte ich preto ihneď!

 

 

Plastové vane do kufruV zime dostanú zabrať aj kufre auta, pretože v nich prenášame rôzne veci, ako napríklad sánky, lyže a omnoho väčšiu batožinu, než tú, ktorú si berieme k moru. Zimné veci sú totiž objemnejšie a zaberajú viac miesta ako letné. Ako si teda v kufri automobilu usporiadať svoje veci pohodlnejšie a rýchlo? Pomôžu vám k tomu vane do kufra auta. Na výber máte dva základné typy – gumové a plastové vane do kufra. Nielenže si vďaka nim jednoduchšie usporiadate všetky veci, no ochránia aj váš kufor. A to pred akýmkoľvek znečistením! Vane sú vyrábané podľa jednotlivých typov vozidiel a oceníte ich po celý rok!

 

Autošampon s voskem NANO+ 600mlVaše auto si zaslúži pravidelnú starostlivosť a údržbu. V našom internetovom obchode si môžete zaobstarať aj ďalšie dôležité príslušenstvo pre automobily, ktoré by nemalo chýbať vo výbave žiadneho vášnivého motoristu. Ponúkame vám širokú ponuku značkovej autokozmetiky, ktorá sa postará o kapotu aj interiér vášho vozidla. S autokobercami môžete rýchlo zladiť aj autopoťahy, ktoré ponúkame v mnohých variantoch. V sekcii autodoplnky môžete nájsť skvelé doplnky, ktoré vám spríjemnia vaše každodenné cestovanie. Užite si cestovanie v akomkoľvek ročnom období a za každého počasia s Vopi.sk!

 
 
 

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Sme na sociálnych sieťach

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: